Annaburger gyártástechnológiai fejlesztések

Annaburger gyártástechnológiai fejlesztések

Az Annaburger egy elismert és innovatív mezőgazdasági gépek gyártója, amely évtizedek óta vezető szerepet tölt be a mezőgazdasági iparban.

A cég filozófiája az innovációra, a minőségre és a vevői elégedettségre épül. A vállalat törekvése, hogy folyamatosan fejlessze termékeit és megfeleljen a gazdálkodók egyre növekvő igényeinek.
 


 

Az Annaburger széleskörű termékválasztéka, beleértve a trágyaszórókat, szállító pótkocsikat, hígtrágya injektáló pótkocsikat és eszközöket, az agráripar különböző területein nyújt megoldásokat. Az Annaburger gépek jellemzően hatékonyak, megbízhatóak és innovatívak, olyan funkciókkal és tervezéssel rendelkeznek, amelyek elősegítik a gazdálkodók hatékonyabb és fenntarthatóbb munkavégzését.

Az AXIÁL Kft. és az Annaburger között szoros kapcsolat és együttműködés áll fenn az agráripari szektorban. Tavaly, 2022-ben ünnepelték az együttműködésük 25. évfordulóját. A két vállalat közötti kapcsolat kifejezetten erős és hosszú távú, amit jól mutat az évforduló ünneplése is. A több mint 25 éve tartó együttműködésük révén pedig sikeresen hozzá tudtak járulni a mezőgazdasági szektor fejlődéséhez.

Az Annaburger márkája tehát nemcsak a megbízhatóságot és minőséget jelenti a mezőgazdasági gépek terén, hanem az innovációt és a hatékonyságot is, amelyek a fenntartható mezőgazdasági fejlődés kulcsfontosságú elemei.
 


 

Ennek hatására 2023 elejétől számos változást vezettek be a gyártási részlegekben, melynek ünnepélyes átadására július 7-én került sor, ahol bemutatták újításaikat.

Az idei év során az egyik fontos lépés a forgácsolási részlegek átszervezése volt, és örömmel jelentik be, hogy néhány új fémmegmunkáló gépet telepítettek. Összesen öt gépet cseréltek le és alakítottak át a vágóosztályokon, hogy még hatékonyabb és pontosabb legyen a munkavégzés. Ezen felül a gépek telepítése előtt felújították a csarnokokat, hogy megfelelő környezetet biztosítsanak az új gépek számára.

Az egyik jelentős beruházás egy 2D lézervágó gép beszerzése volt, amely egy automata adagolórendszerrel van felszerelve. Ez a modern lézertechnológia a hagyományos plazmavágó berendezéseket váltotta fel. A lézer alkalmazása számos előnnyel jár, mint például a rövidebb megmunkálási idő és a fémek magasabb minősége.
 


 

Ezekkel a lépésekkel modernizálják a gyártási folyamatokat, és céljuk az, hogy javítsák a termelés hatékonyságát és minőségét, optimalizálják a munkafolyamatokat, valamint minimalizálják a zaj- és károsanyag-kibocsátást.

A következő lépés a hegesztő részlegek robotizálása lesz. Terveik szerint az első hegesztőrobotot 2023 októberére fogják telepíteni, és azt a kis alkatrészek hegesztésére fogják használni. Várhatóan 2024 második negyedévében bevezetik a következő hegesztőrobotot is a gyártási részlegekbe. Az új robotok bevezetése további javulást hoz majd a gyártási hatékonyságban és a minőségben.

 

Összeállította: Csordás Csenge, marketing-gyakornok, AXIÁL Kft.

Fotók: Annaburger

Elérhető

Kapcsolódó cikkek