Akusztikus vadriasztó kínálatunkban

Akusztikus vadriasztó kínálatunkban

Számtalan vadgázolás történik hazánkban, aminek nemcsak az állat, hanem az autós is kárát látja. Hiába a figyelmeztető tábla, a baleset sokszor elkerülhetetlen és a megriadt állat hirtelen kifut az útra. A Siren7-tel azonban nincs több félnivalója!

A Siren7 egy autóra szerelhető vadfigyelmeztető rendszer, mely segít elkerülni a vadgázolásos baleseteket, amit a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. jegyzőkönyve, valamint az Európai Bizottság Európai Közúti Biztonsági Chartája is igazolt.

Éjszaka 40 méterre csökken le a látótávolság az autóban, de a fékút 90 km/h-nál 62 méter. A legtöbb vadgázolás ezért történik a késői órákban. A Siren7 hangsebességgel terjed, áthatolva fákon-lombokon és a sötét éjszakán figyelmeztetve az állatvilágot érkezésünkről.

A Siren7 vadriasztó 120 decibel hangteljesítménnyel szól, 3 khz-en, így "ért az állatok nyelvén", hiszen ez a hang figyelmezteti a hazánkban megtalálható valamennyi nagyobb állatot. A vadgázolás elleni rendszernek 300 méteres a hatósugara.

A vadfigyelmeztető telepítése egyszerű, nem igényel áramforrást, a gépjármű elejére ragasztható.

 

További információért érdeklődjön üzleteinkben vagy tekintse meg termékünket webáruházunk oldalán!

 

 

Forrás és kép: Siren7

 

 

A sárga villogó helyes használata!

 

A félreértések elkerülése végett megpróbáljuk röviden összefoglalni a traktorokra, lassú járművekre, valamint pótkocsis járműszerelvények együttes szélességére és hosszúságára vonatkozó jogszabályokat. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek