A Rotary Club Baja ismét látogatást tett az AXIÁL Kft. központi telephelyén

A Rotary Club Baja ismét látogatást tett az AXIÁL Kft. központi telephelyén

A Rotary Club Baja Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének meghívására részt vett egy központi telephelybejáráson, illetve egy az azt követő jó hangulatú finom vacsorán.

"A klub tagsága nagy örömmel fogadta el az invitációt, mivel törekszünk szoros kapcsolatok kiépítésére a térség kisebb-nagyobb vállalkozásaival, akik adott esetben a jótékonysági projektjeink sikeres megvalósításához rendkívül nagy segítséget tudnak nyújtani. 19 fővel, szinte a teljes taglétszámmal képviseltette magát a Club, ami számunkra megtiszteltetés, hiszen egyértelműen tükrözte a nagyfokú érdeklődést és az előbb említett szoros kapcsolatot."- mesélte Györök Zoltán, a Rotary Club Baja tagja.

Sok-sok évvel ezelőtt járt utoljára a Rotary Club Baja az AXIÁL-nál, ennek köszönhetően rengeteg újdonságot tudtak szemügyre venni a klubtagok. Különösen aktuálissá tette a látogatást a nyáron átadott összesen 8500 négyzetméteresre bővített AXIÁL Alkatrész Logisztikai Központ bemutatása. 


A telephely körbejárását követően Harsányi Zsolt egy rövid prezentáció keretein belül bemutatta az AXIÁL Kft. jelenlegi működését, eredményeit és a jövőbeni terveit, céljait.

Az este kötetlen beszélgetések és kellemes hangulat mellett a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesületének egyik tagja, Csémy László által főzőtt igazi bajai halészlével zárult, aki hírnevéhez méltó finomságot tett le az asztalra.

Köszönjük a Rotary Club Baja-nak a látogatást és bízunk benne, hogy a jövőben is ily mértékű szoros kapcsolatot tudunk ápolni velük!

 

 

Fotó, szöveg: Györök Zoltán, Goldring Bence

Elérhető

Kapcsolódó cikkek