A Romsan mezőgazdasági gépgyártó termékeit forgalmazza az AXIÁL Kft.

A Romsan mezőgazdasági gépgyártó termékeit forgalmazza az AXIÁL Kft.

Az AXIÁL Kft. mint az egyik vezető hazai mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2022 július 1-től megkezdte a Romsan cég termékeinek forgalmazását.

A Romsan cég Törökországban, a Márvány-tengertől délre, Balikesirben található. Fő profiljuk, hogy a mezőgazdasági termelők igényeire fejlesztve gyártanak, ömlesztett áruk szállítására alkalmas pótkocsikat, bálaszállítókat. 17 000 négyzetméteres telephelyükön zajlik a mindennapi munka, melyből 5 000 négyzetméteren nyitott, viszont 12 000 négyzetméteren fedett területen zajlik a termelés.

A ROMSAN nemzetközi szabványokkal gyárt, figyelembe véve az ügyfelek elégedettségét és a környezeti hatásokat. Az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007 szabványoknak megfelelően új mezőgazdasági technológiákkal felszerelt minősített mezőgazdasági gépeket gyárt.

Termékpalettájuk főbb termékei:

  • 2/3 tengelyes forgózsámolyos pótkocsik
  • egytengelyes/tandem/tridem tengely elrendezésű pótkocsik, normál, illetve teknős felépítménnyel
  • bálaszállítók

 

Az Axiál Kft. kínálatában július 1-től elérhető a Romsan kéttengelyes, forgózsámolyos pótkocsi, amelyre a gyártó magyarországi kizárólagos forgalmazói jogot biztosított. A termékkör felelőse Szabó Zsolt termékmenedzser.

Jelenleg a 18 tonnás össztömegű, 3 oldalra billenthető változat érhető el (Romsan R140), illetve ennek fél méterrel hosszabb platóval (5,5 méteres) rendelkező változata (Romsan R140-LONG).

 

Szöveg: Szabó Zsolt, termékmenedzser, Axiál Kft.

Fotók: ROMSAN

Elérhető

Kapcsolódó cikkek