Tiszteletbeli főgyógyszerész elismerést kapott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi

Tiszteletbeli főgyógyszerész elismerést kapott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi

Június 29-én a Bajai Szent Rókus Kórház dolgozói a Malom Étterembe voltak hivatalosak egy vacsorával egybekötött zenés-táncos estre, amellyel az egészségügyi szakdolgozók áldozatos, odaadó munkája iránti köszönetét és tiszteletét fejezte ki az AXIÁL Kft.

Az ünnepség apropóját a magyar egészségügy napja – a Semmelweis-nap – adta, mely Semmelweis Ignác magyar orvosról kapta nevét, aki jelentős szerepet játszott a gyermekágyi láz leküzdésében. A jó hangulatú eseményen megjelent több mint 300 vendégnek operett dallamokkal is kedveskedtek a szervezők.
 


Az est folyamán dr. Tóth Gábor, a Bajai Szent Rókus Kórház főigazgatója Harsányiné dr. Fodor Gyöngyinek, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjének elismerő díszoklevelet adott át, melyben az intézmény tiszteletbeli főgyógyszerészének nevezte ki.

 

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi gyógyszerész végzettsége révén kiemelt figyelmet fordít az egészségügy támogatására, többek között a tavalyi AXIÁL Jótékonysági futás kedvezményezettjeként a bajai kórházat, az idein a bajai mentőállomást jelölte meg.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketing menedzser, Axiál Kft.

Fotó: Földvári István

Elérhető

Kapcsolódó cikkek