III. AXIÁL Jótékonysági futás és Alakreform Rubint Rékával (+regisztrációs link az oldal alján)

III. AXIÁL Jótékonysági futás és Alakreform Rubint Rékával (+regisztrációs link az oldal alján)

"Mozogjunk együtt, másokért!" mozgalmunkat a nagy sikerre való tekintettel idén is folytatni szeretnénk a tavalyi alkalomhoz hasonló módon. Vegyél részt az AXIÁL Kft. által megrendezésre kerülő III. AXIÁL Jótékonysági Futáson, mely napot idén Baján, a Petőfi-szigeten rendezünk meg. A Jótékonysági Futást követően lehetőséget biztosítunk a jelentkezőknek, hogy részt vegyenek egy különleges Alakreform edzésen Rubint Rékával. A legjobb az egészben, amellett, hogy mozogsz, még jó ügyet is támogatsz, méghozzá a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézményt.

 

A jótékonysági futás központja a Petőfi-szigeten található Rendezvénytér lesz, a Turisztikai Központ mellett. A program keretében két távot indítunk: egy 3 és egy 10 km-eset. Az útvonalak Baja legszebb helyein viszik végig a futókat.

3 KM: START/Rendezvénytér - Petőfi-sziget kör - CÉL/Rendezvénytér

10 KM: START/Rendezvénytér - Gyalogos híd - Pandúr-sziget - Gyalogos híd - Petőfi-sziget - CÉL/Rendezvénytér
 


 

A nevezési díj mindössze 2000 Ft, ha úgy tetszik 5 gombóc fagylalt ára. A fagyit megeszed 10 perc alatt, ez a futás viszont örök emlék marad. Azt is megteheted, hogy lesétálod a távot - ezesetben a 3 km-es távot ajánljuk - vagy csak az Alakreformra jelentkezel, esetleg támogató jegyet veszel és egyáltalán nem futsz/edzel.

A nevezési díj befizetése a helyszínen 7:30-tól lesz lehetséges.

Csupán annyit kérünk, ha úgy döntesz, hogy futni/sétálni/edzeni szeretnél, regisztrálj előre! A részvevőket délelőtt 8:45 órakor indítjuk el egyszerre mindkét távra, így aki a 3 km-es távot választók bemelegítésnek használhatják a futást az ALAKREFORM edzésre.

Támogatói jegyvásárláshoz nem szükséges az előregisztráció, e jegytípus megvásárlására a rendezvény napján 10:00 óráig lesz lehetőség.

Nem lesz nem vagy korcsoport szerinti bontás, mert nem a verseny a lényeg, hanem a mozgás, a jó ügy érdekében. Ígérjük, mindent megteszünk, hogy mindannyiunk számára felejthetetlen legyen a nap! Minél többen nevezünk, vásárolunk jegyet, annál nagyobb mértékben tudjuk támogatni közös erőkkel a jó célt, mert a befolyt összeget az AXIÁL Kft. megduplázza majd!

A futók számára kezdőcsomaggal, a befutók számára érmekkel, az Alakreformot teljesítőknek pedig oklevéllel készülünk. Mindazoknak, akik a futás után szeretnének átöltözni, lezuhanyozni, lehetőséget biztosítunk rá a Petőfi-szigeten található Ifjúsági Szállóban.
 


ALAKREFORM edzés Rubint Rékával

A Jótékonysági Futást követően egy fantasztikus nyári edzésre várunk Benneteket Rubint Rékával a Petőfi-szigeten. Ha ki szeretnéd próbálni magad, hogy igazán mire is vagy képes, akkor ott a helyed az edzésen. Átlagosan közel 600 kéz lendül a magasba, és elképesztő erőket mozgat meg energikus Alakreform óráival.
Csatlakozz Te is és élj át egy életreszóló élményt az AXIÁL-lal. Azt bizton állíthatjuk, hogy egy kőkemény óra vár rád, hisz Réka nem ismer tréfát!

A reggel 8:45-kor elinduló futást követően 10:15-tól veszi kezdetét a 60 perces edzés. A Rendezvénytéren kialakított nagyszínpad előtt lesz majd a gyülekező az edzeni vágyóknak. Készüljetek fel, hogy egy óriási élményben lesz részetek augusztus 27-én.


A Jótékonysági Futást és az Alakreform edzést követően az ünnepélyes adományátadásra a Rendezvénytéren található nagyszínpadon kerül sor.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Az alábbi felületen a Jótékonysági futásra, illetve az ALAKREFORM edzésre is regisztrációs lehetőséget biztosítunk. Szeretnénk megkérni arra, hogy amennyiben a futáson és az edzésen is részt szeretnél venni, a kiválasztott távot követően az "Alakreform edzés Rubint Rékával" opciót is jelöld be.

A nevezési díj költsége magában foglalja a rendezvény egészét, egyszeri költség, mely feljogosít a futáson és az edzésen történő részvételre is.

A sikeres regisztrációról azonnali képernyő üzenetet és e-mail üzenetet fogunk küldeni!