A legtöbb Gehlt értékesítő

A legtöbb Gehlt értékesítő

Részt vettünk a lengyelországi Manitou & Gehl dealerek éves találkozóján, ahol először voltunk jelen a cseh és szlovák forgalmazókkal együtt. Cégünket Hetyei Bernát gépüzletág-igazgató, Sáfrány Márió és Rózsás László termékmenedzserek képviselték.

A találkozón az újonnan meghívott közép-európai Manitou és Gehl dealerek mellett a francia vezetők is részt vettek, akik globálisan értékelték a csoport teljesítményét a 2019-es évben, majd a lengyel vezetők tették meg ugyanezt regionális szinten, Lengyelországra és Közép-Európára vonatkozóan. Elhangzott, hogy a Manitou forgalma 2019-ben globálisan rekordot döntött, illetve régiónkban is a valaha volt legmagasabb forgalmat értük el. Az előadók mindenkinek gratuláltak ehhez kiemelkedő teljesítményhez, majd megfogalmazták a 2020. évre vonatkozó irányokat.

 

 

Az esten Hetyei Bernát, cégünk gépüzletág-igazgatója is előadott, aki elmondta, hogy Magyarországon 19 telephelyünk van, így közel lehetünk valamennyi ügyfelünkhöz. Új sárvári telephelyünk megnyitásával már 16.000 négyzetméter hasznos fedett szervizterülettel rendelkezünk, szakképzett szervizes, alkatrészes és gépértékesítő kollégákkal állunk partnereink rendelkezésére.

 

 

Az est végén színvonalas gálavacsorán vettünk részt, ahol 6 kategóriában adtak át díjakat. Cégünk a 2019-ben legnagyobb darabszámban értékesített Gehl forgalmazó kategóriájában kapott kitüntetést. A díjat a Manitou vezetőségétől Laurent Bonnaure, Jean Rouault, illetve a Manitou Polska képviseletében Wojciech Rzewuski és Aleksander Wajner adta át. Vállalatunk egyébként nemcsak 2019-ben zárt kiemelkedően jó évet a kompakt rakodók értékesítése terén, hanem 2018-ban is. Elhangzott, hogy a régiónkban lévő dealerek közül magasan kiemelkedik az AXIÁL Kft. teljesítménye. Természetesen ehhez nem csupán a jelenlévők, hanem az otthonmaradott kollégák, mint Molnár Attila, Szívós István, Kodó Gábor, Moór Barnabás területi képviselők szorgalmas munkája is hozzájárult.

 

 

Cégünk 2007 óta kizárólagos forgalmazója a Gehl márkának, az amerikai gyártmányú Gehl széles termékkínálattal rendelkezik kompakt rakodógépekből. Csúszókormányzású rakodógépből nálunk kapható a világon a legkisebb (SL 1640), illetve a legnagyobb méretű gép is (V420). Az idei évben számos innovációval készül az amerikai gyártó, megújítják a derékcsuklós rakodógép szériájukat, illetve jelentősen kibővítik új modellekkel a gumihevederes rakodógép kínálatukat. Magyarországon továbbra is a csúszókormányzású rakodógépek a legnépszerűbbek a derékcsuklós és gumihevederes típusokat megelőzve, amelyeket az állattartásban és az építőiparban is előszeretettel használnak az ügyfelek.

Ezúton is köszönjük partnereink belénk vetett bizalmát!

 

Szöveg: Rózsás László, termékmenedzser

Kép: Manitou Polska

 

 

Megfeleltünk a kihívásnak

 

Az AXIÁL Kft. építőipari- és anyagmozgató gépekkel kereskedő üzletága 2004-ben alakult. Kb. hat éve létrejött a targoncákra szakosodott szervizcsapat, viszont a földmunkagépes „csak” 2018 novemberében állt fel. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek