„A legjobb szervizműhely” díjat kaptuk meg az AGRARTECHNIK Service Award versenyén

„A legjobb szervizműhely” díjat kaptuk meg az AGRARTECHNIK Service Award versenyén

Nemrég kaptuk meg az értesítést, hogy az AGRARTECHNIK Service Award 2021. évi megmérettetésen elnyertük a „A legjobb szervizműhely” címet.

A szervezők levélben tájékoztatták cégünket az elismerésről, melyhez az AGRARTECHNIK teljes csapata gratulált.

 

A díjat a következő szempontok alapján ítélték oda:

  • kiemelkedő elektronikai, diagnosztikai- és tesztberendezések megléte és alkalmazása,
  • javítás előtti és utáni ügyfélorientált viselkedése,
  • mobil szervizszerelői tevékenysége,
  • a mobil szervizszerelők autóinak felszereltsége,
  • szervizműhelyek kialakítása és felszereltsége.

A COVID-19 járványhelyzet miatt az ünnepélyes keretek között tartandó díjátadás az idei évben elmaradt, de tervezik - ha a pandémiás helyzet megengedi -, hogy a következő nagyszabású kiállításon, az Agritechnicán vagy a 2022-es Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) pótolják.

Az AGRARTECHNIK Service Award rendszere már több, mint 20 éve támogatja a szakkereskedelmet a vállalatok saját, belső folyamataik és stratégiáik továbbfejlesztésében. Versenyeik elsősorban mezőgazdasági gépekkel foglalkozó vállalatoknak szólnak, amely szektorban döntő tényező a hatékony szolgáltatás, az ügyfélorientált értékesítés, az adaptált koncepciók és az innovatív ötletek. Az AGRARTECHNIK Service Award célja, hogy ösztönözze a vállalatokat arra, hogy teszteljék saját struktúrájukat a jövőbeni fejlődés érdekében.

Az AXIÁL Kft. a 2007-es megmérettetésen indult először és azóta szinte minden évben valamely telephelyét méltatta a zsűri. 2019-ben a békéscsabai telephelyet díjazták, 2020-ban a szervezők pedig eltértek a megszokott menetrendtől és kidolgoztak egy új rendszert, melynek értelmében új kategóriákat vezettek be, mint: „A legjobb szervizműhely”, „A legjobb értékesítő”, „A leginkább ügyfélbarát kereskedő”, „A legjobb személyzeti menedzsment”, „A jövő legjobb szakértője” és az „Innovációs díj”.

 

Ezúton is köszönjük az elismerést és gratulálunk minden munkatársunknak, akik nélkül nem nyerhettük volna el ezt a megtisztelő címet!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Polyák Tamás, minőségirányítási igazgató

Forrás és kép: AGRARTECHNIK Service Award

Elérhető

Kapcsolódó cikkek