A Fendt elnyerte az AE50 díjat az Egyesült Államokban

A Fendt elnyerte az AE50 díjat az Egyesült Államokban

Az Amerikai Mezőgazdasági- és Biológiai Gépgyártók Egyesülete (ASABE) Fendt gépeket tüntetett ki a rangos AE50 díjjal.

Az Amerikai Mezőgazdasági- és Biológiai Gépgyártók Egyesülete a Munkagépgyártók Szövetségével együtt évente díjazza az 50 legfontosabb újítást. Ebben az évben először adták át a díjakat virtuális keretek között az Amerikai Mezőgazdasági Technológiák Konferenciáján. A konferenciát normál esetben Louisville-ben (Kentucky) tartják.

 

 

Két Fendt traktort díjaztak

„Az ASABE idén rögtön két Fendt traktorszériát is kitüntetett, a Fendt 700 Variot és a Fendt 1100 MT-t. Ezen univerzális- és hevederes traktorszériákat a hatékonyság, a kényelem és az intelligens technológiák teszik hasonlóvá. Ez a díj megerősíti, hogy a Fendt kiváló minőségű és innovatív technológiákat kínál az észak-amerikai gazdák számára.” - mondta Christoph Gröblinghoff, az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke.

2020 nyarának végén mutatták be az amerikai gazdáknak a Fendt 700 Vario és a Fendt 1100 Vario MT traktorokat egy virtuális show keretein belül. A Fendt 700 Vario széria új működési filozófiával - a FendtONE-nal – rendelkezik és az észak-amerikai piacon - a 60 colos nyomtávának köszönhetően -sorközművelésben is kiválóan használható. A Fendt 1167 Vario MT a legerősebb fokozatmentes hajtóművel rendelkező hevederes traktor a világpiacon. Az intelligens Fendt VariotronicTI Turn Assistant technológia része a Fendt TI Headland csomagnak, melyet a professzionális fordulókban végzett munka számára fejlesztettek ki és mely a 1100 MT szériában elérhető. Fendt VariotronicTI Turn Assistant kiegészíti a Fendt TI Headlandben az automatikus VariotonicTI-t (a traktor pozíciójától függően automatikusan végrehajtott feladatsorok) az automatikus megfordulással.

 

Fordította: Friedrich Barbara, marketingkommunikációs gyakornok

Lektorálta: Kresz Gábor, Fendt referens

Forrás, kép, teljes cikk: Fendt

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek