A CLAAS és a HORSCH család tagjai látogattak el Bajára

A CLAAS és a HORSCH család tagjai látogattak el Bajára

Az AXIÁL központi telephelyén tett látogatást a CLAAS, illetve a HORSCH család néhány tagja.

Baja, 2021 december 3. - December elején a mezőgazdasági gépgyártás jelentős szereplőitől, CLAAS és HORSCH vállalatok tulajdonosi köréből látogattak el néhányan Magyarországra, az AXIÁL központi telephelyére. A két család tagjai személyesen is megtekinthették központi telephelyünket egy részletes telephelybejárás keretein belül, különös tekintettel az AXIÁL Kft. nemrégiben megújult Alkatrész Logisztikai Központjára. Az eseményen bemutatásra került a 38.000 doboz tárolására alkalmas Schäfer Miniload rendszerű automata kisalkatrészraktár, illetve az új épületrészben megtalálható induktív megvezetésű raklapos magasraktár.

A december 3-án tartott központi telephely-bejáráson Az AXIÁL Kft. számára kizárólagos importőri és hazai forgalmazói jogot biztosító CLAAS német gépgyártó tulajdonosi család 2 tagja, illetve a magyar piacon már sok-sok éve aktívan tevékenykedő HORSCH család két tagja vettek részt. A vendégeink számára szerettünk volna betekintést nyújtani a vállalat életében történő mindennapi munkavégzésbe és az ügyfeleink kiszolgálásának helyet adó központi telephely folyamataiba. A bajai telephely főbb egységeinek megtekintését követően elérkeztek a megújult összesen 8500 négyzetméteres Alkatrész Logisztikai Központunkba.
 


A vállalat bajai székhelyén található Alkatrész Logisztikai Központ megújítása és fejlesztése esedékessé vált az elmúlt években, hisz az idő előrehaladtával egyre több és egyre nagyobb alkatrészek tárolására van szükségünk. A főbb célunk ugyanis a gépek értékesítését követően a kiváló háttérszolgáltatás biztosítása. Az ügyfelek minőségi és gyors kiszolgálása továbbra is elengedhetetlen szempont a vállalat számára. A tartalmas program keretein belül vendégeink figyelemmel kísérhették a telephelyen történő rendkívül pontosan összehangolt munkafolyamatokat.



 

A CLAAS, illetve HORSCH család látogatásával kapcsolatosan köszönetét Harsányi Zsolt a következőképpen fejezte ki: „A CLAAS márkával együttműködésünk több, mint 20 éves múltra tekinthet vissza, a HORSCH-sal pedig 2007 óta tart együttműködésünk. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a mai felgyorsult világban Európa-szerte meghatározó gépgyártó vállalatokkal tudunk bensőséges, jövőbemutató kapcsolatot megfelelő minőségben ápolni.”

---

Az AXIÁL-ról

Az 1991-ben alapított AXIÁL az egyik vezető mezőgazdasági gépkereskedelemmel foglalkozó szolgáltató Magyarországon. A cég tevékenységi köre kiterjed a mezőgazdasági gépek széles körének, többek között számos gyártó kínálatából elérhető traktorok, betakarítógépek, anyagmozgató gépek, valamint az ezekhez használható munkagépek, és eszközök értékesítésére. A családi tulajdonban lévő magyar vállalat 19 hazai telephellyel rendelkezik, központja Baján található. A cégcsoport kínálatában szintén megtalálhatók a mezőgazdasági tevékenységekhez köthető értéknövelt szolgáltatások, úgy mint alkatrész-kereskedelem, szervizhálózat üzemeltetés, mezőgazdasági gépbérleti megoldások, finanszírozási megoldások, használtgép kereskedelem, valamint egyedülálló precíziós gazdálkodási szoftver-hardver infrastruktúra megoldások

 

 

Összeállította: Goldring Bence, marketingasszisztens, Axiál Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek