podcast-image

Podcast

Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!? | AXIÁL Podcast S02E01
2023. február 28.
38 Perc

Ritkábban beszélgetünk pénzügyi témákról, de a 2022-es viharos év után érdemesnek tartottuk körbejárni ezt a területet. Umenhoffer Péter kérdezte az AFS Kft. ügyvezetőjét, Öllős Gábort pénzügyi szolgáltatásaikról, finanszírozási lehetőségekről. </

Téli felkészítés és előrendelés | AXIÁL Podcast S01E09
2022. november 14.
1 Perc

Ebben az adásunkban a téli felkészítésről és az előrendelési akciónkról szerezhettek hasznos információkat Karagity István, szervizmérnöktől, Kecskés Csaba, termékmenedzsertől, illetve Steinhauser Tamás, marketingmenedzsertől.

Jó szórakozást!

Egy podcast Tamásunkkal kombájnos témában | AXIÁL Podcast S01E08
2022. július 05.
1 Perc

Egy kis különleges podcast adás Steini Tomival a kombájnozásról. Tomi jókedvvel mesél Nektek kedvenc élményeiről, kombájn felkészítésről, illetve tapasztalatairól. 

Jó szórakozást kívánunk!

Hibrid mezőgazdaság a Horsch-nál | AXIÁL Podcast S01E07
2022. június 20.
1 Perc

Egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a mechanikus gyomíró eszközök. Belemerültünk a kollégákkal a vetés és gyomszabályozás témakörébe illetve, hogy mi történt az elmúlt hónapokban a HORSCH házatáján. Szóba kerültek a fejlesztések, technológiák, illetve egy kis jövőbe tekintés is a piacról.

Manax Kft. minden ami bérgép | AXIÁL Podcast S01E06
2022. április 08.
1 Perc

A Manax Kft. kollégáitól részletes információt tudhattok meg a bérelhető gépek beszerzéséről, átvételéről. Említést tesznek a kollégák a bérgép flotta összetételéről, felépítéséről. Szinte minden fontos információ elhangzik a Manax Kft. mindennapi munkájával kapcsolatban.

Precíziós gazdálkodás | AXIÁL Podcast S01E05
2022. március 22.
1 Perc

Folyamatban van a „Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása” című pályázat eredményhirdetése, indul a projektek megvalósítása. A precíziós gazdálkodásra egyre többen fognak átállni. Mit hozhat ez az átállás, mennyire lehet sikeres? Mire számítsanak azok, akik eddig megszokás alapján gazdálkodtak? Ezen témákat feszegette GPS csapatunk Umenhoffer Péter, marketingigazgatónk társaságában.

Motorfelújítás az AXIÁL-nál | AXIÁL Podcast S01E04
2022. március 16.
21 Perc

Az AXIÁL Kft. házátáján történő motorfelújítási folyamatainkat szerettük volna bemutatni Nektek. A hiba észrevételétől kezdve a megoldásig mindenben ügyfeleink igényeihez igazodunk. Szakáll László szervirmérnök kollégánk és Ummenhoffer Péter, marketingigazgatónk beszélgettek a motorfelújítás rejtelmeiről. Motorfelújítással kapcsolatban keress minket bizalommal!

Mit takar az EuroSkills/WorldSkills? | AXIÁL Podcast S01E03
2022. március 16.
21 Perc

Ebben az adásban Karagity Istvánnal, a WorldSkills és EuroSkills fő AXIÁL-os képviselőjével beszélget marketingigazgatónk, Umenhoffer Péter.

Jó szórakozást.

 

"Rózsabimbó" | AXIÁL Podcast S01E02
2022. március 16.
35 Perc

Umenhoffer Péter marketingigazgatónk ebben a részben három szervizmérnökünket, Kálmán Pétert, Karagity Istvánt és Baranyi Pétert kérdezte a korszerű szervizellátásban rejlő lehetőségekről.

"Ne igyál a bögréből, az csak díszlet" | AXIÁL Podcast S01E01
2022. március 16.
61 Perc

Umenhoffer Péter marketingigazgatónk vendégül látta stúdiónkban Rittgasszer Pétert (szervizüzletág-igazgatóhelyettes), Gönye Richárdot (szervizmérnök), Koszorus Gábort (alkatrészüzletág-igazgató) és Nagy Róbertet (termékmenedzser). Több, mint 20 éve dolgoznak az AXIÁL Kft-nél, közel 24 éve ismerik egymást és alkotnak csapatot, hisz anno egy évfolyamba jártak a főiskolán. Számtalan felejthetetlen közös emlékük van, néhányat meg is osztanak veletek.