Véradóbarát munkahely az AXIÁL Kft.

Véradóbarát munkahely az AXIÁL Kft.

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat november 27-én ünnepséget tartott a Gerbeaud-ban, ahol több mint hatvan díjat osztott ki a véradó-mozgalom támogatóinak. A díjazottak között van az AXIÁL Kft. is.

1988 óta november 27. a Véradók Napja Magyarországon. Az alkalomból a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat minden évben díjazza azon személyeket és vállalatokat, melyek valamilyen formában támogatják a véradást hazánkban. Idén több mint 60 elismerést osztottak ki a sokszoros véradók, a véradást szervező munkahelyek és a véradást támogató szervezetek között a neves budapesti cukrászdában.

Húsz vállalkozásból az AXIÁL Kft. volt az egyik, amely idén megkapta a „Véradóbarát Munkahely” címet. Az elismerést Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, a vállalat tulajdonos-ügyvezetője vette át, aki munkatársaival közösen évente több alkalommal is kihelyezett véradást szervez az AXIÁL Kft. központi telephelyén. A cég vezetősége nem csupán véradásra, és ezáltal mások segítésére ösztönzi alkalmazottjait, hanem arra is, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak az egészségükre. Ennek érdekében ingyenes, helyszíni egészségügyi-, bőrgyógyászati szűréseket biztosítanak a dolgozóknak, akik mindig nagylétszámmal élnek is lehetőséggel.

 

Kép: AXIÁL Kft.

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Felhasznált forrás: Magyar Vöröskereszt

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek