Végre CLAAS gépekkel érkezik a Farming Simulator 19 (+videó)

Végre CLAAS gépekkel érkezik a Farming Simulator 19 (+videó)

Októberben 35 darab CLAAS erő,- és munkagép várja a játék szerelmeseit az ősszel megjelenő Platinum Edition-ben.

Nyár közepén látott napvilágot, hogy a GIANTS Software GmbH Platinum Edition kiadással jelentkezik októberben a Farming Simulator 19-ből. A nagy bejelentésnek az idei FarmCon rendezvényük adott otthont, amelyet a CLAAS harsewinkeli központjában tartottak meg. A helyszín már önmagában is előre vetítette, hogy végre a CLAAS is csatlakozik az FS 19 játékban elérhető „brand”-ek népes táborához.

 

 

A nagy gyártók közül eddig már csak a CLAAS maradt távol a GIANTS Software-el való együttműködésből. A CLAAS gépek a Platinum kiadás keretében kerülnek bevezetésre, a Farming Simulator 19-ben, amelyet a kiadó idén ősszel, október 22-én dob piacra. A játék rajongói biztosan nagyon kíváncsiak milyen CLAAS gépekkel lehet majd virtuálisan gazdálkodni a Platinum Edition kiadásban.

 

A Bónusz DOMINATOR 108 SL MAXI kombájn várhatón megdobja az előrendeléseket – fotó: GIANTS Software

 

Akik előrendelnek a Platinum Edition kiadásra, azok kapnak két bónusz gépet is, amely közül az egyiket itthon a Farming Simulator 19 szerelmesei már nagyon várnak. A CLAAS DOMINATOR 108 SL MAXI-t pontosan 30 éve mutatták be itthon. Mivel más országokhoz képest hazánkban a DOMINATOR kombájncsaládnak megkülönböztetett, kiemelkedő helye és múltja van, így valószínű, hogy a bónusz kombájn hozzájárul a honi előrendelések számának gyarapodásához.

 

A CLAAS DOMINATOR 108 SL MAXI-t pontosan 30 éve mutatták be itthon – fotó: GIANTS Software

 

Az eddig nyilvánosságra hozott trailer videókat és ismertetőket elemezve az már látszik, hogy a 108 SL MAXI mellett a piacon is újdonságnak számító TUCANO 580-al és a LEXION 8900 TT kombájnnal is arathatunk virtuális farmunkon, melyekhez gyári CLAAS kukorica- és gabonavágó szerkezetek is dukálnak.

A traktorparkot az AXION 800 és 900, illetve az ARION 600 és 400 sorozat tagjaival színesíthetjük. Az igazán nagy teljesítményű erőgép-kategóriában a XERION-4000/5000 széria tagjaival dolgozhatunk.

 

 

A zöldsor gépekből eddig a DISCO 3600 FC + 1100C Butterfly kaszakombinációval kaszálhatunk, bálázáshoz ROLLANT 455 RC UNIWRAP, vagy a QUADRANT 5500 FC szögletes nagybálázó közül választhatunk, a silózást pedig JAGUAR 960 TT önjáró szecskázóval oldhatjuk meg. A szecskázott takarmány szállításához CARGOS silószállító pótkocsikat használhatunk.

 

 

Az anyagmozgatás az egyik fő feladat egy képzeletbeli gazdaságban is, így a TORION önjáró homlokrakodó-család széles kínálatának különböző méretű modelljeiből számos rendelkezésre áll, de aki a teleszkópos rakodókra esküszik, azoknak sem kell nélkülözniük a játékban a SCORPION család tagjait.

Mivel az előzetesek szerint 35 darab CLAAS erő- és munkagépet tartalmaz a várva várt Platinum kiadás, kiváncsian várjuk, milyen munkagépekkel játszhatunk még. Az már borítékolható, hogy az eddigi FS Platinum Edition-ök közül nagy valószínűséggel ez lesz a legsikeresebb.

 

Forrás: agroinform.hu

 

 

A FarmCon 19 Harsewinkelben: CLAAS gépek a mezőgazdasági szimulátor játékban

 

Július 27-28-án zajlott a FarmCon 19, a GIANTS mezőgazdasági szimulációs játékának hivatalos közönségtalálkozója a CLAAS-nál, Harsewinkelben. A CLAAS gépeket felvonultató Platinum Edition bemutatója mellett elkezdődött a Farming Simulator League is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek