A FarmCon 19 Harsewinkelben: CLAAS gépek a mezőgazdasági szimulátor játékban

A FarmCon 19 Harsewinkelben: CLAAS gépek a mezőgazdasági szimulátor játékban

Július 27-28-án zajlott a FarmCon 19, a GIANTS mezőgazdasági szimulációs játékának hivatalos közönségtalálkozója a CLAAS-nál, Harsewinkelben. A CLAAS gépeket felvonultató Platinum Edition bemutatója mellett elkezdődött a Farming Simulator League is.

 

 

Több mint 1000 látogató a FarmCon 19-en

A Technopark látogatói központban a GIANTS Software és a CLAAS több mint 1000 látogatót üdvözölt a FarmCon 19 rendezvényen, Harsewinkelben. A beszélgetés a mezőgazdasági szimulátor körül forogtak, ami az utóbbi évek egyik legsikeresebb PC-s és konzolos játéka. A résztvevők szakmai előadásokon tájékozódhattak a mezőgazdasági játékszimulátor világ lehetőségeiről. Ezen felül a GIANTS bepillantást engedett a játék fejlesztéseibe és annak koncepciójába. Vendégelőadók, többek között claasosok, további érdekességeket nyújtottak az érdeklődőknek.

 

 

 

CLAAS gépek a 2019 Platinum Edition kiadásban

A rendezvény egyik fénypontja a nagy várakozással övezett bejelentés volt, hogy a következő, a mezőgazdasági szimulációs játék 2019-es Platinum Edition kiadásában CLAAS gépek is elérhetők lesznek. Az upgrade 2019. október 21-től lesz nyilvános. A játékosok a CLAAS gépek bő kínálatából választhatnak, kombájnoktól kezdve silózókon és traktorokon keresztül egészen a kaszákig. A GIANTS ehhez aprólékosan felmérte és leprogramozta a gépeket. A tökéletesen valósághű hanggal az ember így már pontosan olyan élményt szerezhet, mintha valódi gépekkel dolgozna.

A játék nagy sikere megmutatja, milyen szenvedélyt és elkötelezettséget tud a mezőgazdaság kiváltani. A szórakozás mellett a játék esély arra is, hogy a mezőgazdaságról pozitív képet alakíthassunk ki. Nagy örömünkre szolgál, hogy ennek részesei lehetünk,” nyilatkozta Bernd Ludewig, a CLAAS konszernvezetőségének tagja és az Értékesítés és Szerviz vezetője.

 

 

Bemutatkozik a CLAAS csapat az FSL-ben

A FarmCon 19 keretein belül elstartolt az új Farming Simulator League (FSL) liga. A mezőgazdaságigép-szimulátorok e-Sport ligájában három főből álló csapatok mérték össze egymással képességeiket. A számos gyártó saját csapatai mellett szenvedélyes játékosokból összeállt teamek is jelentkeztek a versenyre. A CLAAS is kiállította a maga csapatát, amely 13 CLAAS dolgozóból állt, akik a hétköznapi munkájuk mellett maguk is a mezőgazdaságigép szimulációs játék szenvedélyes művelői. A FarmCon 19 első fordulójában fölénnyel nyertek, de a másodikban a Grimme csapat ellen veszítettek. A torna nyertese a Trelleborg csapat lett. Az FSL későbbi időpontokban folytatódik.

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

 

Különösen kényelmes és könnyen kezelhető

 

A CLAAS ARION 600 sorozatunkban a napi munkát érezhetően megkönnyítő, nagyobb kényelemről gondoskodó funkciók garmadája található. Ilyen például az új CEBIS kijelző érintőképernyővel, kartámasz a CIS+ felszereltséghez, PROACTIV mellső hídrugózás, stb. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek