Különösen kényelmes és könnyen kezelhető

Különösen kényelmes és könnyen kezelhető

A CLAAS ARION 600 sorozatunkban a napi munkát érezhetően megkönnyítő, nagyobb kényelemről gondoskodó funkciók garmadája található. Ilyen például az új CEBIS kijelző érintőképernyővel, kartámasz a CIS+ felszereltséghez, PROACTIV mellső hídrugózás, stb.

Különösen kényelmes vezetésével, könnyen elsajátítható kezelésével, valamint az intelligens és hatékony, terhelés alatt kapcsolható, fokozatmentes hajtóművével az új CLAAS ARION 600 sorozat Önt is biztosan meggyőzi.

S hogy még egyszerűbb legyen a választás, olyan felszereltégeket állítottunk össze igencsak jó áron, amelyet vétek lenne kihagyni. Csapjon le rájuk, hiszen az akció csak augusztus végéig, illetve a készlet erejéig érvényes!

De lássuk, mit takarnak az egyes funkciók!

 

 

A 6 hengeres DPS-Power-Tech-PXW motor az ARION 630-nál 155, az ARION 650-nél 175 lóerővel gondoskodik a vonóerő meglétéről. A CLAAS specifikus motorjelleggörbéjének köszönhetően a teljes forgatónyomaték széles motorfordulatszám-tartományban áll rendelkezésre Ez gondoskodik az állandó teljesítményről és erőátvitelről, amikor arra szükség van. A változtatható geometriás turbófeltöltő minden motorfordulaton megfelelő töltőnyomást biztosít. A terhelés- és fordulatszám-függő igazodás alacsony fordulatszámon magas forgatónyomatékot eredményez.

A terhelés alatt kapcsolható sebességfokozatok száma 24/24, a Powershift hajtómű automata funkcióval, két motorfordulatszám memóriával ellátott. A motornyomást az egyes haladási módozatoknál és a két fordulat memóriához külön-külön lehet tárolni. Egyetlen gombnyomásra lehet a motornyomást a felhasználásnak megfelelően beállítani, pl. utcáról szántóföldre történő haladásnál.

 

 

A színes CIS (CLAAS INFORMATION SYSTEM) kijelző a maga kompakt módján kitűnő kezelési kényelmet biztosít: minden beállítást kényelmesen, egy forgókapcsoló és az ESC billentyű segítségével lehet elvégezni.

Négy fordulatszám: 540/1000 fordulat/perc és 540/540 ECO és 1000/1000 ECO opcióként. A TLT fordulatszámának kiválasztása egyszerűen egy gombnyomással elvégezhető. Egy másik kapcsolóval közvetlenül a kartámaszon lehet a TLT-t bekapcsolni. Az automatikus TLT kapcsolás fokozatmentesen, a hátsó emelőszerkezet magasságában állítható be. Egyszerűen a hátsó függesztést a kívánt magasságba kell helyezni, az automatikus TLT gombot lenyomni, máris tárolódik a kívánt kapcsolási helyzet. A munkaeszközök fel-, leszerelése nagyon kényelmes, mivel a tengelycsonk szabadon elfordítható. ECO üzemmódban a motor alacsony fordulaton működik, ami nem csak a zajszintet, de a drága üzemanyag felhasználást is csökkenti.

 

 

Az akciós csomag 3 db kihelyezett kört, automata vonófejet, csapos alsó húzót és 1+2 körös légféket is tartalmaz.

A traktorok karbantartása – miként jellemzően a CLAAS összes traktorjáé –könnyű, minden jól hozzáférhető, az olajszint ellenőrzéséhez ki sem kell nyitni a motorháztetőt, a hűtők harmonika-szerűen nyílnak, takarításuk egyszerű, a zsírzópontokat jól láthatóan megjelölték. A szervizek esedékességét a gép információs rendszere jelzi.

 

Bővebb információért keresse a CLAAS Gépüzletág területileg illetékes üzletkötő kollégáit!

 

Szöveg: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

 

„Könnyen lehet, hogy jelenleg ez a világ legjobb kombájnja.”

 

A Békés megyei Tótkomlósra látogattunk, hogy megnézzük a hatalmas CLAAS LEXION 770 típusú kombájnt. A szinte teljesen önvezető gép automatikusan választ optimális aratási beállításokat, és jókora méretéből adódóan igényli a nagy területeket. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek