Üzleti Etikai Díjat nyert az AXIÁL

Üzleti Etikai Díjat nyert az AXIÁL

A mai napon kihirdették a Piac és Profit által szervezett Üzleti Etikai Díj nyerteseit, mely tíz cég között az AXIÁL Kft. is szerepel. Cégünk a Nagyvállalat kategóriában kapta meg az elismerést, mely egy ünnepélyes gálaesten kerül átadásra.

Immár 91 cég viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. Az alapítók tizenkilencedik alkalommal ítélték oda az elismeréseket az etikus jelző viselésére érdemes kis-, közép- és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális cégeknek.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta kiemelkedő szerepet tölt be az üzleti életben tisztességesen, felelősen működő cégek elismerésében. Az idei megmérettetésen 54 jelöltből 35 vállalat adta be a pályázatát. Az előző évek díjazott vállalatainak vezetőiből álló zsűritagok 10 pályázatot értékeltek kiemelkedőnek. Idén 35 etikus vállalat vezetője adta le részletes pontszámait, illetve egyetértését a zsűri többségének véleményével.

 

 

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerésévé vált. A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub alapító elnöke, világhírű filozófus, író, számos akadémia tagja, és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak. Az üzleti életben sikeres jelenlétükkel bizonyítékul szolgálnak, hogy a profit érdekei összeegyeztethetők a bolygó, az emberiség, a fenntartható fejlődés érdekeivel.

Az alapítók vallják: az alapítás óta eltelt 19 évben a díj presztízse folyamatosan nőtt, ami azt is jelzi, hogy a tudatosság, a társadalmi elkötelezettség és az élhető, fenntartható világ fennmaradása iránti felelősség egyre hangsúlyosabban szerepel a hazai vállalatok értékrendjében.

2018-ban a zsűri 4 kisvállalatnak, 2 középvállalatnak, 2 nagyvállalatnak és 2 multinacionális vállalatnak ítélte oda az elismerést, melyet ünnepélyes díjátadó gála keretében vehetnek át.

 

Forrás és kép: piacesprofit.hu

 

 

 

A 100 legértékesebb magyar magáncég között az AXIÁL Kft.

 

Idén legalább 6,7 milliárd forintot érő céggel kellett rendelkeznie annak, aki fel akart kerülni a Concorde MB Partners által harmadszor elkészített 100-as listára. A lista elején szerepel az AXIÁL Kft. is! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek