A 100 legértékesebb magyar magáncég között az AXIÁL Kft.

A 100 legértékesebb magyar magáncég között az AXIÁL Kft.

Idén legalább 6,7 milliárd forintot érő céggel kellett rendelkeznie annak, aki fel akart kerülni a Concorde MB Partners által harmadszor elkészített 100-as listára. A lista elején szerepel az AXIÁL Kft. is!

A rangsor nem az éves bevétel alapján, hanem a becsült érték szerint áll össze, azaz amennyiért ma el lehetne adni a céget. Mivel nem egzakt adatokból dolgoztak, a lista készítői értéktartományokat határoztak meg, így a legértékesebb cég nem nevesíthető – írja a G7.

A 25 milliárd forintos cégértéket összesen 21 cég lépte át - ebben a mezőnyben található a bajai központú AXIÁL Kft. is -, a legértékesebb 115 milliárdot ér, a top100 társaság összesített értéke 1918 milliárd forint.

 

 

A lista készítői a nem értékeltek állami, önkormányzati és magántőkealap tulajdonában lévő társaságokat, de szakmai okokból pénzügyi szolgáltatókat és ingatlanfejlesztőket sem, valamint nem szerepelnek a listán a tőzsdén lévő, és oda készülő társaságok sem (így nem szerepel például néhány Mészáros Lőrinchez köthető társaság).

A lista összeállításakor két egymást követő év (2016 és 2017) adataiból indultak ki, hogy kiszűrjék az üstökösszerűen berobbanó cégeket.

 

Kép: Steinhauser Tamás, marketingmenedzser / AXIÁL Kft.

Forrás: hvg.hu

 

 

 

 

Az év magyar vállalata az AXIÁL Kft.

 

Október 11-én rendezték meg a Figyelő Top200 gálát a budapesti Várkert Bazárban. Az év egyik legjelentősebb hazai, üzleti eseményén nyolc kategóriában osztottak ki díjakat, köztük „Az év magyar vállalata” elismerést is, melyet az AXIÁL Kft. vehetett át. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek