Új precíziós gazdálkodási hibabejelentési csatorna

Új precíziós gazdálkodási hibabejelentési csatorna

Ezúton tájékoztatjuk partnereinket, hogy elindítottuk hibabejelentő e-mail címünket, amelyre írva lehetőségük van a beszerelt precíziós eszközök meghibásodásának jelzésére a nap 24 órájában.

 

Az utóbbi néhány esztendőben robbanásszerű fejlődésének lehettünk tanúi a mezőgazdaság szolgálatában használt precíziós eszközök területén, csakúgy, mint a gazdaság más ágazataiban. Manapság már nehezen elképzelhető egy mezőgazdasági gép valamilyen telemetriai, autonóm vagy egyéb mikroelektronikai csúcstechnológiát használó megoldás nélkül. Ez bizonyos fokig érzékennyé és sérülékennyé teszi a modern eszközöket. Elég csak arra gondolni manapság, „ha megáll a GPS, akkor megáll a traktor is”. Ugyanez elmondható bármely más kifinomult elektronikát használó eszközről is. Emiatt egyre fontosabb, hogy ezt a fajta sérülékenységet minél jobban kézben tartva hatékony és biztonságot adó hátteret biztosítsunk az ezeket az eszközöket használó, AXIÁL szolgáltatást választó partnereinknek. Ezeknek az elvárásoknak megfelelve igyekszünk gyors, hatékony, egyszerű és átlátható szervizhátteret biztosítani. Többek között ezek vezettek ahhoz, hogy az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportjánál az utólagosan beszerelt GPS eszközök tekintetében a korábbi telephely alapú ügyintézés helyett bevezettük az egykapus hibabejelentési rendszert.

 

 

Partnereinknek mindössze egyetlen e-mail címet kell megjegyezni a hibabejelentéshez. Minden, a e-mail címre beérkezett bejelentés automatikusan és jól követhetően bekerül a belső nyilvántartási rendszerünkbe. Az összes, ezen a csatornán leadott hibabejelentés időbélyeget kap és biztosítjuk, hogy a lehető leggyorsabban nekikezdünk a hiba feltárásának és elhárításának. A partneri elégedettség mellett a gyors és átlátható ügyintézés a legfőbb célunk!

Kérjük ezért partnereinket, hogy ezután minden esetben a e-mail címet használják a hiba bejelentésére. Továbbá kérjük, ne felejtsék el feltüntetni a pontos eszközt, a hiba leírását és a kontakt információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kollégáink fel tudják venni Önökkel a kapcsolatot.

 

Köszönjük az együttműködést!

Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csapata

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek