Trimble beszámítási akció a hatékonyság és az üzembiztonság jegyében!

Trimble beszámítási akció a hatékonyság és az üzembiztonság jegyében!

Egységesítenéd a gépflottád precíziós eszközeit? Megválnál a korszerűtlen, régi, csupán két műholdrendszer jeleinek vételére alkalmas készülékeidtől? Üzembiztos antennákat szeretnél használni?

Van egy jó hírünk: most jelentős kedvezménnyel cserélheted le meglévő precíziós eszközödet a Trimble megoldásaira, márkafüggetlenül, hiszen a régi eszközödet igen jó áron beszámítjuk!

 

 

A Trimble elkötelezett híve a folyamatos technológiai újításoknak, ezért a korábban kedvelt, nagysikerű kampányt követően ismételten kidolgoztak egy beszámításos akciót, amelynek keretében lehetőséget biztosítanak minden precíziós eszközzel gazdálkodónak a legmodernebb megoldások beszerzésére.

  • Többféle precíziós eszközt használsz? Itt az idő, hogy egységesítsd az állományt, és válts Trimble-re!
  • Úgy érzed, hogy a rendszereidet is ideje kicsit megfiatalítani, nem csak a gépparkodat? Kérj ajánlatot a kollégáinktól a gazdaságodnak megfelelő eszközökre!
  • Meglévő eszközeid csupán 2 helymeghatározó műholdrendszer jeleit képesek feldolgozni? Aggódsz a napkitörések okozta műhold jel veszteség miatt? Javasoljuk az üzembiztonság növelése érdekében a cseréjüket, fejlettebb, 4 GNSS kompatibilis technológiára! (A napkitörések miatt a műholdrendszerekből érkező információk hibásan érkeznek a partnerek eszközeihez, vagy el sem jutnak, így a folyamatos munkavégzés nem garantálható.)

 

A beszámításos akció részletes feltételeiről, pontos árkalkulációval kapcsolatban keressétek területileg illetékes precíziós gazdálkodási kollégáinkat, vagy töltsétek ki az alábbi űrlapot, és 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

 


 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek