Tanuljon játszva és nyerjen Trimble ajándékcsomagot!

Tanuljon játszva és nyerjen Trimble ajándékcsomagot!

Azok a precíziós eszközöket használó növénytermesztők, akik még nem rendelkeznek több évre visszamenőleg mezőgazdasági GPS-ükkel nyert adatokkal, olykor nem tudják, hogy fogjanak hozzá a helyspecifikus gazdálkodáshoz szükséges zónák kialakításához.

 

Természetesen nekik sem kell éveket várni, hogy a „lovak közé csapjanak”, hiszen létezik azonnali megoldás számukra. Az egyik ilyen az AXIÁL Kft. által szolgáltatásként kínált Trimble Power Zone alkalmazás.

Szeretnénk, ha minél szélesebb körben ismertté válna ez a lehetőség, ezért „Power Zone játék” címmel nyereményjátékot hirdetünk minden 18 év feletti, magyarországi lakhellyel rendelkező természetes személy számára.

A játék során mindössze egy, 5 kérdésből álló űrlapot kell helyesen kitölteni. A kérdésekhez segítséget EZEN az oldalon talál.

 

 

Az űrlap egyetlen kattintással EZEN A LINKEN érhető el 2020. december 18. és 31. között. A mind az 5 kérdésre helyes választ adók között 3 db Trimble ajándékcsomagot sorsolunk ki 2021. január 4-én.

Az ajándékcsomag tartalma 1 db Trimble logózott kulacs, 1 db Trimble logózott baseball sapka és 1 db mágneses autós telefontartó. A szerencsés három nyertest e-mailben értesítjük az űrlapon meghagyott adatok segítségével. Fontos, hogy egy e-mail címmel csak egyszer lehet játszani/űrlapot kitölteni, többet nem tudunk elfogadni.

Ismerje meg játékunk segítségével a Trimble Power Zone-t és nyerje meg ajándékcsomagjaink egyikét! További információ és játékszabályzat: www.axial.hu/power-zone-jatek oldalon!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Kürti Ivett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek