Rózsaszín bálák

Rózsaszín bálák

Németországban a CLAAS ügyfeleivel közösen szeretné vidéken is felhívni a figyelmet a korai mellrák-felismerés fontosságára, és akciójukkal egyben a Rózsaszín Szalag Németország szervezet munkáját is támogatni kívánják.

A rózsaszín szalag ma már az emlőrák elleni küzdelem tudatosságának világszerte ismert szimbóluma. A mellrák a tüdőrák után a második leggyakoribb rákos megbetegedés a világon, az összes rákos eset 10,4%-a, mindkét nemet beleértve, ehhez a betegséghez köthető, és az ötödik leggyakoribb rákhoz kapcsolódó halálok. Csak a nőket vizsgálva az emlőrák magasan a leggyakoribb rákfajta, előfordulásában és a halálos esetek arányában egyaránt. A Breast Cancer Research Foundation® (BCRF: Mellrákkutatási Alapítvány) alapítvány célja, hogy a hétköznapi emberekkel is együtt dolgozva tudatosítsák és növeljék az emlőrákkal szembeni érzékenységet. Hiszen, alig van másik olyan rákfajta, ahol a korai felismerés annyira fontos lenne a gyógyulási esélyek növekedéséhez, mint ennél.

 

 

A CLAAS tehát kitalálta, hogy megkéri partnereit: bálázzanak együtt egy jó célért! Ezzel a gazdák a földeken a rák elleni küzdelem jól látható jelét hagyhatják maguk után. 2016 óta már több mint 100 000 rózsaszín bála készült el CLAAS fóliába csomagolva. Minden egyes értékesített CLAAS WRAPEX 750-es bálafólia után a CLAAS 3 €-t utal a Rózsaszín Szalag Németország alapítványnak.

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: CLAAS

 

 

ROLLANT 520: Megbízható minden körülmény között

 

Új fixkamrás körbálázó a CLAAS-tól. Az alapmodell az 1,25 méteres fixkamrás szegmensben új tömörítőhenger-koncepcióval, optimalizált lánckenéssel, modern dizájnnal kerül a piacra, melyhez különböző vágóasztal, rotor, rendfelszedő-változatok érhetők el. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek