Profi minőség a kertben is: Makita

Profi minőség a kertben is: Makita

Kezdetét vette a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó tavaszi-nyári akció, mely 2018. március 1-től augusztus 31-ig tart. Fókuszban a Li-Ion 18V+18V kerti akkus gépek, mint például a DLM380-as fűnyíró.

Az akciós kínálatban nagy választékban találhatók fűnyírók, fűnyírótraktorok, gyeplazítók, multifunkciós gépek, fűkaszák, láncfűrészek, sövényvágók, magasnyomású mosók, szivattyúk, légseprűk és levegőfújók, benzinmotoros darabolók, valamint egyéb kerti gépek, melyek a kertápoláshoz, az erdőgazdálkodáshoz kiválóan használhatók.

 

A kiadványban több újdonság is szerepel, többek között az új Briggs&Stratton benzinmotoros fűnyírók vagy a Li-Ion 18V+18V kerti akkus gépek. Ilyen akkus gép a címlapon található DLM típusú akkumulátoros fűnyíró, melyből a 380-ast ajánljuk a figyelmébe. A gép a két 18 V-os LXT Li-Ion akkumulátor együttes használatával működtethető. Az akkumulátor védelme megakadályozza a túlterhelést, a túltöltést és a túlmelegedést. A nagyméretű és könnyen üríthető 40 literes kapacitású fűgyűjtőkosárral rendelkező berendezést XPT technológiával látták el, azaz kiváló por és cseppálló borítás jellemzi. A lágyindítás funkció, az egykaros vágási magasságállítás 6 pozícióval, valamint a könnyen összecsukható kivitel szintén a DLM380-as nagyszerű tulajdonságai közé tartoznak. Mivel nincs szükség üzemanyagra, olajra, csökken a fenntartási költség és nincs károsanyag-kibocsátás sem. A fűnyíró alacsony zajszintje miatt ideális választás üdülőhelyeken, közterületeken és lakóövezetekben.


 

Természetesen a segédanyagok is megtalálhatók a kínálatban, damilok, damil fejek, láncfűrész láncok, kenőanyagok is nagy választékban elérhetők. A katalógusban a gépek műszaki adatai mellett sok-sok egyéb hasznos információt találhat a gépek üzemeltetéséről, kertápolásról, de az Önnek leginkább megfelelő gép kiválasztásához is találhat néhány jó tanácsot.

 

Az akcióban szereplő termékeket keresse az AXIÁL Kft. üzleteiben vagy érdeklődjön területi képviselő és értékesítő kollégáinknál!

 

Szöveg: Mikó Zsolt, termékmenedzser; Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Makita 2018. I. tavasz-nyár katalógus

Elérhető

Kapcsolódó cikkek