PREGA konferencia az AXIÁL főtámogatásával

PREGA konferencia az AXIÁL főtámogatásával

Február 19-20-án kerül megrendezésre a Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia & Kiállítás, amelynek a főtámogatója az AXIÁL Kft. A rendezvény alatt több mint 80 előadó, 40 kiállító és közel 1000 szakmai érdeklődő részvételére számítunk.

Az első nap a „Stratégia-Tervezés-Gyakorlat” jegyében telik, párhuzamosan több szekcióval, illetve ezen a napon kerül sor a PREGA Science tudományos programra is. A második nap a „Megtérülő szántóföldi innovációk” témában, szintén egyszerre több szekcióval zajlik.

A modern kor vívmányaival való lépéstartás kiemelkedő fontosságú számunkra, a folyamatos változás, fejlődés a precíziós technológiában is hangsúlyosan érezhető. Szeretnénk, ha a meglévő és a leendő partnereink is ki tudnák használni ezeket a technológiai előnyöket, ezért a konferencia alatt több ponton is találkozhatnak az AXIÁL Kft. képviselőivel.

Természetesen jelen leszünk a helyszínen kiállítóként, bátran lépjenek oda kollégáinkhoz, akik örömmel állnak rendelkezésükre, hogy megválaszolják felmerülő kérdéseiket, valamint bemutassák eszközeinket, megoldásainkat!

 

 

Több témával készülünk a konferenciára előadóként is, cikksorozatunk első részében Nick Hughes, a Trimble üzletfejlesztési menedzsere előadásáról írunk röviden.

Nick Hughes a Trimble képviseletében február 20-án tartja meg előadását a plenáris részben. A szakember bemutatja a Trimble Ag szoftver felhő alapú farm menedzsment programját, amely megoldást kínál kis- és nagy gazdálkodóknak, gazdaságoknak egyaránt, valamint prezentálja, hogyan szolgálja a szoftver a gazdálkodót a gazdálkodás minden fázisában – a tervezéstől a jövedelmezőség elemzéséig.

 


 

BEMUTATKOZÁS

 

 

Név: Nick Hughes

Pozíció: Üzletfejlesztési menedzser -  EMEA régió

Vállalat: Trimble Ag Business Software (TABS)

 

Nick felelős a Trimble AG Business Software európai, közel-keleti és afrikai bevezetésért. Írországi, egyesült királysági, ill. új-zélandi karrierje során szerzett mezőgazdasági és szoftver fejlesztési tapasztalattal csatlakozott a Trimble-hez. Ír családi gazdálkodói háttérrel indulva dolgozott a kis-, közepes-, majd a nagy, multinacionális méretű mezőgazdasági üzleti világban.

Az üzletfejlesztési menedzser a közelmúltban tért vissza Új-Zélandról, ahol vezérigazgatója volt Új-Zéland legnagyobb, termelők tulajdonában lévő szövetkezetnek. Egy jelentős üzleti átalakítási program keretében felelőse volt a cég ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amely a szövetkezet 65 000 részvényesének, 10 000 értékesítő partnerének és 1 400 alkalmazottjának, illetve azok adatainak menedzselésére szolgált.

 

A konferencián dr. Mesterházi Péter Ákos és Okvátovity István kollegáink is előadnak, témájuk összefoglalóját és az előadók bemutatását is hamarosan közzé tesszük!

 

Kép: Agroinform.hu, Trimble

Összeállította: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

 

 


 

 

Alig pár nap és ismét PREGA!

 

Nehéz lenne olyan mezőgazdasági munkafolyamatot találni, mely hatékonyságát ne növelné a precíziós gazdálkodás. Az alapvető technológiák alkalmazásával a költségek csökkenését szinte azonnal érzékelhetik a gazdák. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek