Precíziós gazdálkodás szakszerűen

Precíziós gazdálkodás szakszerűen

Helyspecifikusan gazdálkodna? Akkor itt az idő, mert lassan közeleg a helyspecifikus gazdálkodás egyik legfontosabb lépése, a hozammérés!

Szerelje fel már most betakarító gépét Trimble hozammérő rendszerrel, hogy felkészülten várhassa az aratási szezont! A Trimble hozammérő rendszerek szinte bármilyen gyártmányú betakarító gépre felszerelhetőek és képesek a hozam, a szemnedvesség és a tengerszint feletti magasság térképezésére.

 

Trimble hozammérés TMX-2050 kijelzővel, EGNOS-sal most nettó 6.350,- Eur + ÁFA-tól az Öné lehet, attól függően, hogy nedvességmérővel rendelkezik-e a gépe, avagy nem.

 

Minden 2020. június 15-ig beérkező megrendeléshez 1 év ingyenes mAXI-MAP Térképező modul előfizetést adunk ajándékba a hozamadatok térképezéséhez!

Az ár a szerelési költséget nem tartalmazza!

Az akció részletes feltételeiről, pontos árakkal kapcsolatban, forduljon területileg illetékes precíziós gazdálkodási szakértő kollégáinkhoz!

Az akció érvényessége: 2020. május 31., vagy a készlet erejéig.

 


 

Kis területen gazdálkodik, de szeretné Ön is élvezni a precíziós gazdálkodás előnyeit?  Nem akar éveket kihagyni, mire elegendő hozamadata gyűlik össze?  A Trimble Power Zone az Ön megoldása!

 

A Trimble Power Zone műholdas távérzékelésre alapozva elemzi a növényi vegetáció táblán belüli alakulását, és akár 15 év relatív termőképességi adatai alapján lehatárolja a táblán belüli zónákat, valamint meghatározza azok relatív termőképességét. Ez alapján racionálisabbá tehető a tápanyag illetve tőszám felhasználás – tábláink minden egyes részén a valós termőképességhez igazítható.

Ésszerű input felhasználás = nagyobb jövedelem!

 

A Trimble Power Zone az AXIÁL Kft. szolgáltatásaként érhető el. A kijuttatási tervek készítéséhez vegye igénybe térinformatikai szolgáltatásunkat, vagy válassza mAXI-MAP szoftverünket, melyben ezeket Ön is könnyedén megteheti!

 

Relatív termőképességi index és Power Zone zóna térkép

 

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletekért érdeklődjön területileg illetékes kollégáinknál!

 

 

Kihívások és megoldások Makón

 

Esős március eleji napon látogattunk el a makói Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolába, ahol a tavalyi évben adtunk át Trimble rendszereket és egy szimulátort, ennek apropójából beszélgettünk az intézmény igazgatójával is. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek