Növénybiztosítás? Segítünk!

Növénybiztosítás? Segítünk!

A NAK friss közleménye szerint 2016-ban csaknem 1000 gazda nem tudta visszaigényelni a növénybiztosításához kapcsolódó díjtámogatást. Ha nálunk köti idei biztosítását, akkor szakértő tanácsadóink segítségével segítünk a hibák kiküszöbölésében! 

Díjtámogatott és hagyományos típusú biztosítást is tudunk ajánlani ügyfeleinknek. Tartalmában, és árazásban mindkét konstrukció azonos. A kockázatok tekintetében kínálunk „jég+tűz” biztosítást, és ehhez még kapcsolhatunk „vihar” kockázatot is. Valamint választható csomagbiztosítás, mely együttesen tartalmazza a „tűz-, jég-, vihar-, fagy-, mezőgazdasági árvíz-, felhőszakadás-, és aszálykár” elleni biztosítást. 

A különbség abban nyilvánul meg, hogy a támogatott verzió esetén a területalapú támogatási kérelem benyújtásakor be kell jelölni, hogy ilyen típusú növénybiztosítást köt. Fontos megjegyezni, hogy a jelölés nem jelent biztosításkötési kötelezettséget, ezért azt javasoljuk, hogy mindenképp az „igen”-t válasszák ki ügyfeleink, akkor is, ha végül – megfelelő ajánlat hiányában - nem kerül sor biztosításkötésre. 

 

További információért és ajánlatért keresse területileg illetékes pénzügyi tanácsadóját!

 

Szöveg: Horváth Dóra, AFS pénzügyi tanácsadó

 

NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON  A KÉPRE!

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek