Nagydíjas gépek a vasvári vállalkozónál

Nagydíjas gépek a vasvári vállalkozónál

Balázs István, vasvári vállalkozó még március elején vette át a tavaly, elsőként megrendelt 5 db Fendt 942 Vario Gen6 erőgépét.

A korábbi 900-as szériát váltja az új termékcsalád, mely a hannoveri Agritechnica kiállításon debütált, sőt a széria „Az Év traktora” díjat is elnyerte a német kiállításon, de hazánkban sem maradt elismerés nélkül. Innovációit a budapesti AgrárgépShow – AGROmashEXPO Termékfejlesztési díj pályázatának elbírálói is nagyra becsülték, így Gépesítés kategóriában Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjban részesítették.

 

A képen balról jobbra: Az új Fendt 942 Vario gépek kezelői, Háy János az AXIÁL Kft. Fendt szervizmérnöke, Balázs Ádám és Balázs István vállalkozó, Cziráki Zsolt az AXIÁL Kft. mobil szervizszerelője, Varga Tamás az AXIÁL Kft. gépes területi képviselője

 

István is nagy bizalommal van az új gépek iránt, hisz már korábban is indokolt lett volna a géppark megújítása, de inkább egy évvel eltolta a beruházást, ugyanis mindenképp az új Gen6-os, MAN motoros szériát szerette volna megvásárolni.

A bemutatógépünkkel nagyon jók voltak a tapasztalataik, és hasonlóan a már meglévő 1050 Vario gépéhez, ebben is VarioDrive hajtómű dolgozik, illetve az alacsony motorfordulatszámmal nagy nyomatékon üzemelő 9 literes MAN motor a legtakarékosabb a piacon. Ezek az érvek győzték meg végül a vállalkozót, hogy flottáját a hatodik generációs Fendt 942 Vario modellekkel bővítse.

 

A képen balról jobbra: Az új Fendt 942 Vario gépek kezelői, Háy János az AXIÁL Kft. Fendt szervizmérnöke, Balázs Ádám és Balázs István vállalkozó, Nagy Róbert az AXIÁL Kft. Fendt termékmenedzser, Cziráki Zsolt az AXIÁL Kft. mobil szervizszerelője

 

Mivel István saját területén kívül szolgáltatást is végez, ezért fontos, hogy ezek a gépek igazán sokoldalúak legyenek. Legyen bár szó nehéz talajmunkáról, vetésről vagy akár szállításról! A gépek kényelme miatt a kezelők is szeretnek a Fendt traktorokkal dolgozni és már nem is szívesen ülnének más márkába – tudtuk meg Istvántól.

 

Ezúton is köszönjük neki a belénk vetett bizalmat és hibamentes gépüzemeltetést kívánunk!

 

Szöveg és kép: Nagy Róbert, termékmenedzser

 

 

Mindent a traktorkiegészítőkről!

 

Milyen traktorkiegészítőt választanak a gazdák és milyen egy jól felszerelt gép? – e kérdésekre keresik a választ az Agroinform.hu körkérdés rovatában. A témában Nagy Róbert, területi képviselő kollégánk adott választ. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek