Michelin kerék a Black Friday 2018-on

Michelin kerék a Black Friday 2018-on

A defektjavítás miatti időveszteség rontja a munkagép termelékenységi mutatóit. Az üzemeltetők igénye egy, a meglévő vonóerővel, kormányozhatósággal és kényelemmel rendelkező, de a defekt kockázatát kizáró megoldás. Íme a Michelin X-Tweel abroncs!

A Michelin az üzemeltetők igényeire reagálva alkotta meg az X-Tweel, levegő nélküli abroncsot, melynek prototípusát először a 2004-es Párizsi Autószalonon mutatták be. A karbantartást nem igénylő és megbízhatóan hatékony kerék radiál technológiával készült, de működtetéséhez nem szükséges levegő, így nincs többé defektes vagy alulfújtan működő kerék!

 

 

Felépítménye egy merev kerékagyból, és egy futófelületből áll, amely poliuretánból készült, rugalmas, hajlítható küllőrendszer köti össze.

A Michelin X-Tweel esetében nem kell figyelni az abroncsnyomásra, könnyen felszerelhető, ellenáll a mechanikai behatásoknak, kényelmesebb, kevésbé fárasztó vele a gépvezető munkája, a hagyományos abroncshoz képest termelékenyebb, és az élettartama is hosszabb.

 

Összefoglalva:

  • Defektmentes megoldás ipari gépek számára
  • Mezőgazdasági és ipari felhasználási körülmények közé fejlesztve
  • Karbantartásmentes üzemeltetés
  • Nagyobb stabilitás a fúvott abroncsokhoz viszonyítva
  • Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
  • Akár háromszor hosszabb élettartam

 

A 03-900-0232-00 cikkszámú Michelin X-Tweel komplett kerék (12-16,5 NHS, levegő nélküli) jelentős kedvezménnyel vásárolható meg 2018. november 23-24-25. napokon alkatrészüzleteinkben és webáruházunk honlapján!

 

Kép: AXIÁL Kft.

Forrás: Michelin

 

 

 

 

Idén is lesz Black Friday az AXIÁL-nál!

 

Idestova harmadik esztendeje rendezi meg Alkatrészüzletágunk az amerikai eredetű Black Friday-t. Azonban sok vállalattal ellentétben nálunk az akció nem csupán egy napig tart, hanem egy egész hétvégén át. >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek