Idén is lesz Black Friday az AXIÁL-nál!

Idén is lesz Black Friday az AXIÁL-nál!

Idestova harmadik esztendeje rendezi meg Alkatrészüzletágunk az amerikai eredetű Black Friday-t. Azonban sok vállalattal ellentétben nálunk az akció nem csupán egy napig tart, hanem egy egész hétvégén át.

Akciós termékeinket az alábbi linkre kattintva ismerheti meg!

https://webshop.axial.hu/black-friday

 

NE szalassza el a lehetőséget, hogy a kiemelkedő kedvezményeket igénybe vegye!

A Black Friday-ről akcióról cikkünkben tovább olvashat!

 

A Black Friday egyértelműen az Amerikai Egyesült Államokhoz köthető, ahol a magyarul fekete pénteknek nevezett nap hagyományosan a karácsonyi bevásárlás kezdete. Ilyenkor a vásárlók óriási kedvezményeket kapnak a termékekre, melyekért hajlandók hosszú órákon, sőt napokon keresztül is sorban állni. Magyarországon csupán néhány éve gyűrűzött be a köztudatba és a gyakorlatba, de a magyar vásárlók éppen úgy várják e jeles napot, akárcsak amerikai társaik.

Természetesen mi is megláttuk a lehetőséget a fekete napokban, melyet évről-évre azzal a céllal rendezünk meg, hogy népszerűsítsük webáruházunkat. Az elmúlt évek statisztikái alapján az elképzelés bevált, ugyanakkor mint a mezőgazdaságialkatrész-kereskedelem egyik legmeghatározóbb vállalata, amely országosan 19 telephellyel rendelkezik és az elmúlt években több mint 5 milliárd forintot fektetett be telephelyfejlesztési programjába, nem zárjuk ki a Black Friday akcióból a nyitvatartás alatt az üzleteinkben vásárlókat sem.

Koszorus Gábor, az AXIÁL Kft. Alkatrészüzletágának igazgatója így nyilatkozott erről: „Olyan vállalat vagyunk, aki minden, de tényleg minden partnerére gondol! Az AXIÁL Kft. Black Friday akciója 2018. november 23-24-25. napokon, három napon keresztül tart, az akció időtartama is azt a célt szolgálja, hogy az ügyfélnek legyen ideje körbenézni, mérlegelni, megfontolni, hogy a számára legmegfelelőbb döntést hozhassa meg.”

 

 

 

Michelin kerék a Black Friday 2018-on

 

A defektjavítás miatti időveszteség rontja a munkagép termelékenységi mutatóit. Az üzemeltetők igénye egy, a meglévő vonóerővel, kormányozhatósággal és kényelemmel rendelkező, de a defekt kockázatát kizáró megoldás. Íme a Michelin X-Tweel abroncs! >>

 

 

Az akció meghatározott termékekre érvényes, melyekről november 5-étől, minden nap kommunikálunk a www.axial.hu oldalon, de a teljes kínálat és a tényleges akciós árak, csak 2018. november 23-24-25. napokon lesznek láthatók. A kínálatban hegesztéstechnikai termékek, kemikáliák, szerszámok, alkatrészek, garázsipari termékek, CLAAS ajándéktárgyak és még sok minden más is elérhető lesz. Az akcióban szereplő tételek összeállításánál arra is figyeltünk, hogy a mezőgazdasági-, ipari vállalkozók és a magánszemélyek is találjanak kedvükre valót, amivel akár saját magukat, csapatukat vagy családjukat is meglephetik.

Az Alkatrészüzletág igazgatója azt is elmondta: „A legalacsonyabb kedvezményérték -14%. Az akciós termékek oroszlánrésze azonban -20-30% között mozog, de van olyan is, amely meghaladja az -50%-ot. Termékmenedzsereink hetek óta azon fáradoznak, hogy valóban jelentős árengedményeket tudjunk adni, az akciót pedig igyekszünk minden módon kommunikálni a meglévő és leendő partnereinknek.”

Egy szó, mint száz érdemes november 23-án reggel ellátogatni a webshop.axial.hu honlapra és átböngészni a teljes kínálatot vagy bemenni az AXIÁL Kft. 19 üzletének bármelyikébe és élni a vissza nem térő lehetőséggel.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek