Megújul a 20. jubileumát ünneplő Service Award

Megújul a 20. jubileumát ünneplő Service Award

Az Német Mezőgazdasági Vállalkozók Napjain (LTU) ünnepelte a Service Award verseny 20 éves jubileumát. Az ünnepségen, mint a megmérettetés rendszeres résztvevője, az AXIÁL Kft. is képviseltette magát.

A Service Award 20. évfordulóját a Német Mezőgazdasági Vállalkozók Napjain ünnepelték Würzburgban 2020. január 9-10-én. Egy ösztönző előadásokkal teli nap után az este kapcsolatépítésekkel, jó beszélgetésekkel, élő zenével és vacsorával telt.

Az elmúlt évek győztesei is jelen voltak a Service Award programjain, akiket arról tájékoztattak, hogy az illetékes testület felülvizsgálja és átalakítja a versenyt, amely szabályok 2021-re fognak életbe lépni. Stefan Doseth, a mezőgazdasági technológia területének vezetője mutatta be a koncepciót, az alkalmazás, a kiválasztási folyamat fontos pontjait.

 

Az AXIÁL, a HRIADEL és MUNAX kollégái Würzburgban a 20 éves Service Award jubileumi ünnepségén

 

Összességében a Service Award célja, hogy tisztességes részvételi lehetőségeket biztosítson a kis- és nagykereskedők számára, valamint kiegyensúlyozott részvételi lehetőségeket kínáljon a kereskedelemben. Az egyik legfontosabb újítás a kategóriákra való felosztás, jelentette be Stefan Doseth. Ezek a következők: „A legjobb szervizműhely”, „A legjobb értékesítő”, „A leginkább ügyfélbarát”, „A legjobb személyzeti menedzsment”, „A jövő legjobb szakértője” és „Innovációs díj”.

 

Franz-Josef Borgmann, a Service Award zsűri elnöke és Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője

 

Az AGRARTECHNIK Service Award minden résztvevőjének ki kell töltenie az alapmodult, amely révén összehasonlíthatóvá válnak a résztvevők és a hat új kategória moduljából legalább egyet. Értelemszerűen minden kategóriában választanak kategóriagyőzteseket, akár többet is, de az is lehet, hogy nem nyer senki, mert a pályázóknak el kell érniük egy ún. minimum szintet. Ezen felül lesz egy vagy több általános nyertes is a versenyen.

Továbbá meghatároztak egy határidőt is, amely után a beérkezett pályázatokat csak a következő évben lehet értékelni. A zsűri összetétele is változik, a jövőben az AGRARTECHNIK szakmai magazin szerkesztőiből fog állni.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AGRARTECHNIK Service Award / agrarheute.com

Forrás: agrarheute.com

 

 

Két új trailer az AXIÁL flottában

 

Két nehézgépszállító pótkocsit cseréltünk le a flottánkban új modellekre. A hozzávetőleg 4 évente lecserélésre kerülő trailerek a telephelyek közötti gépforgalom és az ügyfelek rendeléseinek leszállítását hivatottak teljesíteni. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek