Megjelent: Agritech 2018. október (+magazin)

Megjelent: Agritech 2018. október (+magazin)

CLAAS újdonságok és partnerriportok a legújabb Agritech magazinban, mely októbertől elérhető üzleteinkben vagy weboldalunkon. Lapozza fel és ismerje meg a véleményeket, a technikai megoldásokat, a szolgáltatásokat!

A tartalomból:

 

CLAAS sajtótájékoztató világcsúcs-bejelentéssel

A CLAAS idei újdonságait nemzetközi sajtótájékoztató keretében, magyar szántóföldeken mutatták be a médiának. Az osztrák Grosspetersdorf, azaz Nagyszentmihály városában rendezett esemény újdonságai a korábban már megismert TORION SINUS gumikerekes rakodógép-család újabb tagjai, a DISCO MOVE frontkasza, az új kezelési koncepciójú TUCANO kombájn MONTANA kivitele, a CONVIO FLEX flexibilis kaszaszerkezetű vágóasztal, valamint a ROLLANT 540 fixkamrás körbálázó voltak.

 

 

Tündérmese Rábasebesen

Országos gond, hogy nem elég fiatal jelentkezik gépkezelőnek? Ellenpéldát Rábasebesen látni, ahol Tóth Ákos fiai és egy kislány, Anna avatott kézzel, ügyesen bánnak a legkomolyabb technikával, és önállóan dolgoznak a földeken.

 

 

Vasi kaláka

Állunk a Váti határban, búg a két CLAAS LEXION, szöknek a repcéből a felriadt vaddisznók, őzek. Ritmusra járnak a kombájnok, s az őket kiszolgáló pótkocsik. Vát, Szeleste, Nemesbőd: néhány éve laza szövetségbe állt össze három termelő, hogy gép munkával kisegítve egymást, megkönnyítsék, és biztonságosabbá tegyék gazdálkodásukat. „Ha körülnézünk, a mai vállalkozók jellemzően titkolóznak egymás előtt, mi viszont nemcsak a napi feladatokban támogatjuk egymást, hanem nyíltan beszélünk tapasztalatainkról, legyen az pozitív vagy éppen negatív” – kezdte a bemutatkozást Bosits Tamás.

 

 

Taxi, kérem!

Az utolsó csavarig, pontosan megszervezett alkatrészellátás, 24 órás rendelkezésre állás, express plus szállítás és elégedett ügyfelek – lehet ezt még fokozni? Ha tényleg nagyon sürgős az ügy, akár óránként indulnak az alkatrész-taxik.

 

Lapozza fel Ön is!

Forrás és kép: Agritech 2018. október

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek