Magyarországon továbbra is SULKY néven érhetők el a gyártó műtrágyaszórói

Magyarországon továbbra is SULKY néven érhetők el a gyártó műtrágyaszórói

A SULKY és a LEMKEN vállalat együttműködési megállapodást kötött három műtrágyaszóró-család tárgyában, melyek bizonyos piacokon LEMKEN színekben fognak megjelenni. Magyarországon a SULKY gépek, SULKY színekben és minőségben kaphatók továbbra is.

Nicola Lemken és Julien Burel az Agritechnica nemzetközi szakkiállítást megelőzően jelentette be, hogy a két vállalat kereskedelmi partnerségre lép egymással. Novembertől a LEMKEN kibővíti termékportfólióját és SULKY műtrágyaszórókat kínál saját, kék színeiben. A termékválaszték három szériából, összesen öt modellből áll, amelyeket a jövőben a LEMKEN kiskereskedelmi partnerei forgalmaznak Németországban, Ausztriában, Svájcban, a Benelux országokban, Írországban, az Egyesült Királyságban és Lengyelországban.

A három széria a Spica, Tauri és a Polaris, melyek 900-4000 liter közötti tartálykapacitással és széles választékú vezérlési lehetőségekkel rendelkeznek, az alapváltozattól a 100% ISOBUS-ig. A műtrágyaszórók megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek a kijuttatás pontossága és gazdaságossága szempontjából. A LEMKEN műtrágyaszórók optimálisan kiegészítik a vállalat meglévő termékpalettáját a talajművelés, vetés és növénygondozás területén.

 

Kedvelt típus az X40+ műtrágyaszóró, melynek kizárólagos forgalmazását – beleértve valamennyi SULKY gépet – Magyarországon az AXIÁL Kft. látja el.

 

A LEMKEN és a SULKY szoros együttműködésre törekszik, amely számos előnnyel jár. A LEMKEN az új szegmenssel képes megnövelni piaci jelenlétét, a SULKY eléri a gyárlétesítmények megbízható kihasználtságát. Ez fontos tényező mindkét vállalat számára, ha erősek és függetlenek akarnak maradni és hozzáadott értéket szeretnének nyújtani a szakkereskedők és a mezőgazdasági termelők számára.

A SULKY családi vállalkozás, akárcsak a LEMKEN, ugyanazokkal az értékekkel és célkitűzésekkel rendelkezik. Mindkét cég üzleti fókuszában az innovatív technológia fejlesztése áll, amely kapcsolódik a gazdálkodók igényeihez. Nicola Lemken így kommentálta a partnerséget: „Nagyon örülünk ennek az együttműködésnek, meggyőződésünk, hogy ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy még jobban támogassuk ügyfeleinket. Az optimális, harmonizált folyamatok - a tarlóműveléstől a műtrágyázásig – egyértelmű gazdasági és mezőgazdasági előnyökkel járnak a termelőknek.”

Bár a két gyártó együttműködési megállapodást kötött, Magyarországon továbbra is SULKY színekben kaphatók a francia cég műtrágyaszórói, melyek kizárólagos forgalmazását az AXIÁL Kft. látja el a jövőben is.

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Umenhoffer Péter, marketingigazgató - Ruzsicsné Krascsenics Nelli, marketingkommunikációs csoportvezető

Forrás és kép: SULKY

 

 

„Nekem tetszik a precíziós vonal”

 

Mateszék családi gazdaságának ifjú tagját a gépek szeretete vonzotta az agráriumba. Már döntő szava van a gépek kiválasztásában és az új technológiák alkalmazásában, legújabb beszerzése pedig egy SULKY X40+ ECONOV műtrágyaszóró. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek