Lerakták a Manitou új gyárának alapkövét

Lerakták a Manitou új gyárának alapkövét

A Manitou Csoport új gyár építését kezdte meg emelőkosaras gépei számára. Michel Denis, a csoport elnöke és vezérigazgatója, valamint Jacqueline Himsworth, az igazgatótanács elnöke számos megválasztott képviselő jelenlétében tette le az épület alapkövét.

A gyár létrehozása illeszkedik a csoport globális beruházási tervéhez, amellyel megerősítik ambícióikat ezen a piacon. Candéban (Maine-et-Loire), a Le Petit Tesseau térségben található beruházás csupán 3 km-re található az első emelőkosaras gyártól. Az Ancenis székhellyel rendelkező vállalat már öt termelési helyszínnel rendelkezik Grand-Ouest területén, így ezzel a lépéssel tovább erősíti történelmi kötődését a régióhoz.

 

 

Az új ipari létesítmény lehetővé teszi a csoport számára, hogy reagáljon a strukturális piaci növekedésre Európában és azon túl, különösen az Egyesült Államokban, ahol a csoport 2018 végén kezdte el termékeinek forgalmazását. Sylvain André, Candé telephely igazgatója elmondta: „Az emelőkosaras gépek piaca jelentős hajtóerő a csoport számára, egyre több bérlettel foglalkozó vállalatot vonz a termék, ezen a piacon az ügyfelek többségét ők képviselik. A modern gyárban a nehéz terepre szánt állványokat, míg a már meglévő telephelyeken az ipari állványokra fognak összpontosítani. Emiatt tartjuk a szakértelmet ugyanabban a régióban.

A 80.000 négyzetméteres terület és a 18.000 négyzetméteres ipari épületek létrehozása egy 26 millió eurós beruházás része, amely az ipari létesítmények fejlesztésére, valamint korszerűsítésére irányul az összes francia és olasz üzemben. A Legendre Csoport segítségével elvégzendő munkának 2021 első negyedévéig kell befejeződnie.

 

Forrás és kép: Agronaplo.hu

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

 

 

Építőipari vállalkozók top 50 gépe 2019-ben (+videó)

 

Az „Építőipari vállalkozók top 50 gépe” lista bepillantást enged azokba az új termékekbe, amit más flottatulajdonosok és menedzserek szívesen látnának cégükben azért, hogy elősegítsék növekedésüket. Az egyik legkedveltebb gép a Gehl RT105 típus lett. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek