Építőipari vállalkozók top 50 gépe 2019-ben (+videó)

Építőipari vállalkozók top 50 gépe 2019-ben (+videó)

Az „Építőipari vállalkozók top 50 gépe” lista bepillantást enged azokba az új termékekbe, amit más flottatulajdonosok és menedzserek szívesen látnának cégükben azért, hogy elősegítsék növekedésüket. Az egyik legkedveltebb gép a Gehl RT105 típus lett.

Az Equipment Today és a ForConstructionPros.com által minden évben összeállított az „Építőipari vállalkozók top 50 gépe” elnevezésű listája bemutatja azokat az új eszközöket és termékeket, amelyeket az építőipari gépek tulajdonosai és gépkezelői a legérdekesebbnek tartanak.

 

 

Az eredményeket a ForConstructionPros.com weboldal oldalmegtekintései és keresései alapján határozzák meg, amelyeket a magazinban bemutatott új típusokra vonatkoztatva, egy 12 hónapos periódusban vizsgálnak. Minden gyártó csak egy díjat kaphat, tehát a nyertes termékek az egyes vállalatok legkiemelkedőbb termékei is egyben. A nyertesek kategóriákba vannak csoportosítva, melyeket terméktípus vagy alkalmazás alapján alakítottak ki.

 

 

Az Equipment Today és a ForConstructionPros.com szerkesztői csapata átnézi a kiadványban és az interneten bemutatott több száz új termék adatait, hogy megtudja, melyik vonzza leginkább a figyelmet. A folyamat mindig megfontolt, mivel bepillantást ad nemcsak a flottatulajdonosok, vezetők és üzemeltetők gondolkodásmódjába, hanem a piaci trendekbe is. A történeti és jelenlegi adatok hozzájárulnak az ipari fejlődésének megerősítéséhez és a megjelenő új tendenciákban minták válhatnak felismerhetővé. Noha a végcél az új, top termékek beazonosítása, maga a folyamat is segíthet iránymutatást adni az elkövetkező időszakra.

 

 

Nyilvánvalóan az adatok szétválogatásakor vannak bizonyos terméktípusok vagy koncepciók, amelyek magától értetődően kerülnek a listára. Ugyanakkor mindig van néhány, ami meglepi a csapatot. A szerkesztői csapat közleményéből nem derült ki, hogy a top 50 gép listájára felkerülő, a földmunka kategóriába tartozó Gehl RT105 meglepetésnek számított-e, de vitathatatlanul a listán a helye.

 

 

A Gehl RT105 gumihevederes rakodógép kiváló teljesítményt és manőverezhetőséget ötvöz kompakt méretben. A legszűkebb munkaterületen is bevethető, teljes szélessége 1290 mm, magassága 1816 mm és könnyen szállítható a mindössze 2141 kg-os súlyának köszönhetően. Erőforrása egy 35 lóerős (26 kW) Yanmar motor, ún. All-Tach univerzális csatlakozó-rendszere révén könnyen vált adaptert. Az RT105 gumihevederes rakodógép a Gehl szabadalmaztatott IdealTrax rendszerével, azaz automatikus hevederfeszesség-állítással rendelkezik. A mindenkor optimális feszességgel a hevederek élettartama kb. 15%-kal nő. A motor leállításakor a rendszer meglazítja a hevedereket, csökkentve így a lánckerekek és a csapágyak terhelését. Az IdealTrax használatával nincs szükség a hevederek kézi feszítésére, gyorsan és egyszerűen állítja be azt a rendszer automatikusan.

 

További információt a Gehl RT szériáról területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: forconstructionpros.com

 

 

A Gehl Alapítvány bejelentette a 2019-es ösztöndíjasait

 

A Gehl Alapítvány egy-egy, 20.000 dolláros egyetemi ösztöndíjat adott át 2019-ben Anna Kiskunasnak és Andrew Loehrnek. Az alapítvány 1966 óta támogat középiskolai diákokat, a kiválasztott tanulók a Manitou csoport alkalmazottainak gyermekei. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek