A Gehl Alapítvány bejelentette a 2019-es ösztöndíjasait

A Gehl Alapítvány bejelentette a 2019-es ösztöndíjasait

A Gehl Alapítvány egy-egy, 20.000 dolláros egyetemi ösztöndíjat adott át 2019-ben Anna Kiskunasnak és Andrew Loehrnek. Az alapítvány 1966 óta támogat középiskolai diákokat, a kiválasztott tanulók a Manitou csoport alkalmazottainak gyermekei.

Anna Kiskunas a közelmúltban fejezte be a Cedar Grove-Belgium középiskolát, ahol a Nemzeti Tisztelet Társaság és együttes tagja, valamint a Solo Ensemble zenei fesztivál első helyezettje volt. Akadémiai eredményein kívül Kiskunas önkéntes az Amerikai Légió Segélyszervezeténél és részt vett a 4-H-ifjúsági szervezetben is. Ősztől Kiskunas a Wisconsini Egyetemre, Milwaukeeba jár marketing szakra.

Szeretném a marketing területét pozitívabbá és hasznosabbá tenni” – mondta Kiskunas. „Ez az ösztöndíj lehetőséget ad nekem az álmaim megvalósítására és arra, hogy sikeres üzletasszony lehessek.

 

 

A St. Mary’s Springs Akadémia nemrégiben végzett diákja, Andrew Loehr a Wisconsini Egyetemen folytatja tanulmányait, mezőgazdasági mérnök szakon. A St. Mary’s Springs Akadémián töltött ideje alatt Loehr részt vett a Nemzeti Tisztelet Társaságban, a sakk klubban, matematikai csapatban, jeleskedett terepfutásban, teniszben, agyaggalamb-lövészetben, mindemellett számos díjat nyert.

Szeretnék a mezőgazdasági iparban dolgozni, a mezőgazdasági gépek tervezésével foglalkozni” – mondta Loehr. „A tanulmányaim folytatása és a Gehl Alapítvány ösztöndíja jobb jövőt tesz lehetővé számomra.

 

 

A Gehl, a Manitou csoport márkája, kompakt berendezések széles skáláját kínálja a globális piac számára. Az elmúlt 53 évben a Gehl elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon az alkalmazottak családjának oktatási törekvéseihez és sikeréhez. A kedvezményezettek évente 5000 dollárt kapnak a kollégium négy éve alatt. Az ösztöndíjasokat a vállalat felkéri arra, hogy rendszeresen tájékoztassák a szervezetet az egyetemen elért eredményeikről.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: constructionequipmentguide.com

 

 

A Gehl a főtámogatója Graham Rahalnak a Road Americán

 

A Rahal Letterman Lanigan (RLL) csapat 2019. június 6-án bejelentette, hogy a Gehl, a Manitou Csoport egyik márkája lesz Graham Rahal 15-ös számú Hondájának támogatója a június 23-án megrendezésre kerülő REV Group Grand Prix at Road America autóversenyen. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek