A Gehl a főtámogatója Graham Rahalnak a Road Americán

A Gehl a főtámogatója Graham Rahalnak a Road Americán

A Rahal Letterman Lanigan (RLL) csapat 2019. június 6-án bejelentette, hogy a Gehl, a Manitou Csoport egyik márkája lesz Graham Rahal 15-ös számú Hondájának támogatója a június 23-án megrendezésre kerülő REV Group Grand Prix at Road America autóversenyen.

A karosszéria mintázata emlékeztett a rajongók kedvencére, a csapat társtulajdonosának és Graham apjának – Bobby Rahalnak- az autójára.

„Mindig különleges, ha egy Gehl-autóval versenyzünk, kiváltképp, ha a kedvenc pályáink egyikén, a Road Americán tesszük, amely rengeteg emléket idéz fel”, mondta Bobby Rahal, a RLL csapat társtulajdonosa.

„A rajongók mindig megemlítik, hogy a 90-es években vezettem a kedvencüket és ezt szem előtt tartva terveztük meg az új autó mintázatát. A Gehl-nek is tetszik, megfelel a vállalati színeiknek, ezúton is szeretném megköszönni neki, hogy visszahozhattuk.”

A Gehl a csapat társszponzora volt az IndyCar versenyeknek 2006 és 2008 között és a 2014-es szezonban, főtámogatója volt a 2018-as Road Americán, a 2017-es Iowa Speedway-en, és társ főtámogatója a 2017-es Road Americán. Ezen kívül Graham Rahalt a 2006-os Atlantic Championship szezon óta támogatja.

 

 

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Graham vezeti a 15-ös Gehl/Manitou Hondát az IndyCar versenyen, a hazai pályánkon, a Road Americán” – mondta Mark Hanson, a Manitou Csoport regionális alelnöke és a Manitou Észak-Amerika vezérigazgatója. „Az, hogy Graham visszatér a Gehl/Manitou által támogatott vezetőülésbe, izgalmassá teszi a versenyt annak a közel 200 kereskedőnek és ügyfélnek, akiket fogadunk az eseményen.”

Rahal 2019-ben második lett a Barber Motorsports Parkban és negyedik helyezett lett Long Beachen. Jelenleg az NTT IndyCar sorozat rangsorában a kilencedik helyen áll, összesen 175 ponttal. A REV Group Grand Prix at Road America pedig június 23-án kerül megrendezésre.

A RLL csapat és Graham Rahal támogatása mellett a Gehl már évek óta aktív a motorsportban. A Gehl a Long Beach Grand Prix hivatalos támogatója 24 éve, és 2019-ben ünnepli a Road Americával a 30 éves együttműködését. Más versenyeken is részt vett, mint a St. Petersburg-i Grand Prix-en, a Denver Grand Prixen, az Infineon Racewayen és a The Milwaukee Mile-on. A Gehl évek óta hivatalos beszállítója a Champ Car Safety Teamnek is.

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: rahal.com

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek