Landini REX 4 a párizsi SIMA kiállításon

Landini REX 4 a párizsi SIMA kiállításon

Február 24. és 28. között rendezik meg a SIMA kiállítást Párizsban. A kétévente megszervezett esemény a legmodernebb mezőgazdasági és technológiai megoldásokkal foglalkozik, melyről a legnagyobb gyártók, köztük a Landini sem hiányozhat!

A Landini lenyűgöző kiállítási sorozat keretében mutatja be a 2019-es REX 4 modelljét. A típus metálkék kasznijával és matt fekete keréktárcsájával egyaránt elnyerte mind a közönség, mind a szakértők tetszését.

Többek között az „Az Év Traktorja 2019” versenyen is nagy sikert aratott, ahol „A legjobb specialista” kategória döntősei közé választották. Bár nem ez a modell lett a kategóriagyőztes, de a bolognai EIMA kiállításon így is technikai innovációs díjat nyert az ADS-rendszernek (Advanced Driving System – Fejlett vezetési rendszer) köszönhetően, amely fokozza a vezetési kényelmét azért, hogy a gépkezelő még inkább összpontosíthasson a munkára és a jármű irányítására.

 

 

Az ADS-rendszer révén szintén rangos díjat szerzett a REX 4-es modell a spanyolországi Valladolidban hatodik alkalommal megrendezett mezőgazdasági kiállításon. A "Maquina Inovadora" címet elnyerő erőgép kapcsán Andres Moradas, az Agri Argo Ibéria igazgatója, az Argo Tractors spanyol képviseletének igazgatója nyilatkozott: „Nagyon elégedettek vagyunk, mert ezek a díjak erősítik a csoport kutatás-fejlesztés iránti elkötelezettségét a traktorok teljesítményének, kényelmének és biztonságának javítása érdekében. Ez a vállalati küldetésünk alapja és az ADS-rendszer ezeknek az erőfeszítéseknek a konkrét eredménye.”

A több nemzetközi elismerést is kapott Landini REX 4 típus mellett a SIMA kiállításon bemutatásra kerül a Landini 2-es, 4-es, 4D-s, 5-ös és 6C modelljei is. További információt a márka erőgépeiről területileg illetékes kollégáinktól kaphat! Forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Landini

 

 

Az EIMA-n mutatkoznak be a Landini innovációi

 

A 2018. november 7. és 11. között megrendezésre kerülő EIMA kiállításon mutatkozik be az „Év specializált traktorja” cím döntőse, a stílusos metál kék festésű, matt felnivel szerelt Landini REX 4 széria. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek