Különleges különítmény

Különleges különítmény

Egy számunkra különleges különítményt láthattunk vendégül június 3-án. A svédországi Swedish Agro AB cég CLAAS üzletkötői jártak Magyarországon egy tanulmányúton. A kirándulást jutalomútként kapták a magas eladási számaikért.

A törökszentmiklósi CLAAS Hungária Kft-nél gyárlátogatással kezdték a túrát, majd ellátogattak cégünk egyik telephelyére. Az AXIÁL Kft működését, infrastruktúráját (alkatrész-, szerviz- és oktatóépületeket, valamint a bérgép és használtgép parkot) a szolnoki telephelyen kollégáink, Csányi Károly ügyfélkapcsolati vezető és Karagity István szervizmérnök mutatták be. Az aktív érdeklődés okán felmerülő rengeteg kérdésre is választ adtunk.

A CLAAS márka képviseletét 2016-tól a 2011-ben alakult Swedish Agro AB látja el. Egy folyamatosan fejlődő és növekvő cég, amely az AXIÁL Kft Európa-szerte egyedi és kiválóan működő struktúrájához nagyon hasonló szervezeti felépítés létrehozását célozta meg a svédországi piacon.

 

 

A szolnoki telephelybejárás után az egyik közelben működő, kiemelt partnerünknél is látogatást tettünk. A PENG-FARM Kft.-nél a családfő, Kiss Pál vezette körbe a csapatot, akik kíváncsian hallgatták a cég történetét, jelenét, kihívásait és eredményeit. A kommunikációs nehézségeket Csanádi Tamás, a MEGOSZ elnöke és a CLAAS Hungária Kft. kutatás-fejlesztési osztályának vezetője oldotta meg.

A látogatás végén a külföldi vendégek kinyilvánították tetszésüket és köszönetet mondtak a házigazdának és a segédkező kollégáinknak.

 

Szöveg és kép: Vadász Ildikó, marketingmenedzser

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek