Konecranes targoncák Dubajban

Konecranes targoncák Dubajban

A DP World hat homlokvillás targoncát rendelt a Konecranes gyártól, melyeket 2018 júniusában szállítottak le a megrendelőnek a Dubajban található Jebel Ali Kikötő 1-es termináljába.

A Konecranes SMV16-1200C modellek 16 tonnás / 1200 milliméteres teherbírással, 3750 milliméteres tengelytávval rendelkeznek. A DP World biztonsági követelményeinek teljesítése érdekében a gépeket túlterhelés ellen védő rendszerrel, letiltott targonca működtetéssel – ha a biztonsági öv kikapcsolt állapotban van – és ún. Groeneveld Greensight biztonsági rendszerrel szerelték. Utóbbi egy olyan akadálymeghatározó rendszer, amely kombinálja a hátsó kamerát az ultrahangos szenzorokkal a fokozott biztonság érdekében.

A DP World egy hosszú ideje működő Konecranes ügyfél, egy flotta Konecranes targoncával, üres konténerkezelőkkel, emelő oszloppal szerelt konténermozgató targoncákkal és RTG darukkal. A DP World hat kontinensen mintegy 65 tengeri terminállal rendelkezik, köztük a Jebel Ali Kikötőben is, melyet a Közép-Kelet legjobb tengeri kikötőjévé nyilvánítottak.

 

 

„Mivel nagyon igényes műveleteket végzünk, ezért a nagy teljesítményre és minimális állási időre van szükségünk. A gépek minőségének és megbízhatóságának, valamint a kiváló háttértámogatásnak köszönhetően a Konecranes-t választottuk” – mondta Yahya Al Swaidi, a DP World Egyesült Arab Emírségek régiójának képviselője.

„A DP World értékes ügyfél és magas követelményeket támaszt a teljesítmény és a biztonság terén. Mindig mindent megteszünk annak biztosítására, hogy a gépek megfeleljenek az igényeiknek” – mondta Manos Athanasakis, a Konecranes regionális értékesítési vezetője.

 

További információt az anyagmozgató gépes területi képviselőinktől kaphat!

 

Fordította: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Konecranes

 

 

 

Bemutatkoznak a svéd óriások!

 

A raklapszállító „békától” az önjáró daruig, bármilyen anyagmozgatási problémára megoldást kínálunk. Idén tovább bővült a paletta a KONECRANES márka gépeivel is! >>

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek