Konecranes konténer kezelő targonca Kínában

Konecranes konténer kezelő targonca Kínában

A Konecranes szinten minden szállítmányáról beszámol honlapján, így történt ez a nemrégiben sikeresen leszállított egy SMV 4531 TC5 típusú konténer kezelő targonca esetében is, amely a Shanxi Dingyan Coal vállalathoz került Linfenbe, Kínába.

Linfen a kínai szénipar egyik központja, és az erőteljes szénipar a kapcsolódó szolgáltatások fejlődését is megköveteli. A Shanxi Dingyen Coal elkötelezte magát a szén feldolgozása és értékesítése iránt immáron sok éve. A Konecranes SMV 4531 TC5 az első gépük, amely kezeli a konténereket, ugyanakkor a helyi piacon is elsőként rendelkeznek ilyen típusú géppel. A targoncát egyébként vasúti konténerek kezelésére használják.

A gép szállítási ideje csak egy hónap volt. Az ügyfél igényeinek kielégítése érdekében a Konecranes lingangi gyárának különböző részlegei szorosan és hatékonyan működtek együtt, mindezt azért, hogy a vevőnek a lehető legrövidebb szállítási határidőt biztosítsák.

 

 

„A Konecranes mérnökei nagyon profi szolgáltatásokat nyújtottak, és minden folyamatot jól felügyeltek a helyszíni biztonságtól kezdve a telepítésig. Ezenkívül a KCL Lifttrucks Ltd., a Konecranes hivatalos kínai viszonteladója, illetve annak értékesítője szintén professzionális módon pontos tájékoztatást adott a berendezés alkatrészeiről és a használat közben szükséges óvintézkedésekről is. Várakozásaink szerint a Konecranes gép nagymértékben javítja majd a kezelési hatékonyságunkat” – mondta Mr. Li, a Shanxi Dingyan Coal-tól.

A Konecranes targoncáit nagy stabilitás és hatékony működés jellemzi. Az elektronikus gépvezérlés felügyeleti és diagnosztikai rendszerét 7 hüvelykes, színes érintőképernyős kijelzővel kezelhetjük. Továbbá a LED-lámpák található a targoncán az éjszakai műveletek biztonságának optimalizálása érdekében.

A Konecranes gépekről további információt területileg illetékes gépértékesítő kollégáinktól kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: konecranes.com

 

KAPCSOLÓDÓ

 

Bemutatkoznak a svéd óriások!

 

A raklapszállító „békától” az önjáró daruig, bármilyen anyagmozgatási problémára megoldást kínálunk. Idén tovább bővült a paletta a KONECRANES márka gépeivel is! >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek