Kihelyezett Trimble gépkezelői oktatás Szerencsen

Kihelyezett Trimble gépkezelői oktatás Szerencsen

A gépkezelők oktatása javában zajlik az ország több telephelyén, hiszen nemcsak Baján, hanem Szolnokon és Csornán is kihasználjuk az oktatótermi kapacitásunkat. Azonban arra is van példa, hogy partnereink telephelyén tartjuk meg kurzusainkat.

2019. március 4-én kihelyezett oktatást tartottunk Szerencsen, a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt.-nél a Trimble GPS-eszközök használatáról.

Telek Dávid szervizmérnök délelőtt egy minden részletre kiterjedő Trimble TMX rendszer bemutatást prezentált a szerencsi gépkezelők számára, aprólékosan bemutatva a benne rejlő előnyöket, lehetőségeket.

 

 

Az elméleti részt követően a gyakorlati oktatás került sorra. Több erőgép bevonásával a szántóföldön mutattuk be a korábban ismertetett tudásanyagot, pontosíthattuk az elhangzottakat, és a rendszer működése közben a kezelők részéről felmerülő kérdésekre is részletes választ tudtunk adni.

 

 

Az egy napos kurzuson részt vettek a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. gépkezelői, Huszti Norbert műszaki igazgató és Ajtai György növénytermesztési ágazatvezető, illetve az AXIÁL Kft. területileg illetékes szervizszerelői is annak érdekében, hogy a délelőtti elméleti ismeretek elsajátítása után több traktoron egyszerre, párhuzamosan mutathassuk be a Trimble eszközök pontos használatát. Telek Dávid oktatómunkáját Rákóczi Péter GPS területi képviselő kollégánk segítette.

 

Trimble eszközeinkről, az általunk nyújtott precíziós technológiai szolgáltatásokról részletesebben a GPS területi képviselőitől tájékozódhat!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: Rákóczi Péter, területi képviselő

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek