Két évtized alatt 200.000 termék (+videó)

Két évtized alatt 200.000 termék (+videó)

20 éve, hogy a CLAAS úgy döntött megvásárol egy telephelyet Törökszentmiklóson azért, hogy a kombájnok adaptereit, vágóasztalait itt gyártsák. A vállalkozás olyannyira sikeres, hogy májusban már a 200.000. termék is legördült a gyártósorról.

20 éve gyártják Magyarországon a CLAAS adaptereket

Rengeteg lehetőséget jelentett a helyiek számára a vállalat, hiszen nagyobb létszámmal -jelenleg kb. 600 fő -, fejlettebb körülmények, innovatív gépek között dolgozhattak a korábbiaknál. A fontos termékcsalád tervezésének már az első fázisaiban be tud csatlakozni a CLAAS Hungária Kft. és egészen a termék termelésbe történő átadásáig végigkövetik azt. Közösen dolgoznak a német kollegákkal kooperációban. A CLAAS sokat ad a magyar partnerek szavára, ezért rengeteg tesztelési terület található itt különböző gazdaságokban. Egy-egy adapter fejlesztése 2-től akár 6 évig is terjedhet a műszaki változtatásoktól, újításoktól függően. A vállalatnál viszont biztosított a szakmai utánpótlás, mert több egyetemmel is jó kapcsolatot ápolnak.

 

 

200.000-dik termék a CLAAS Hungáriánál

A 200.000-dik termék is legördült a gyártósorról a CLAAS Hungária Kft. törökszentmiklósi üzemében. A 2018 május 10-i fényképezésen büszkén sorakoztak fel a munkatársak a 12,3 m-es VARIO vágóasztal mögé. Ezen az eseményen jelen volt Jan-Hendrik Mohr úr is, a CLAAS csoport Gabona Üzletágának ügyvezetője.

„Hihetetlen szám, ami mögött megannyi kemény munka, odaadás és profizmus áll. Olyan mérföldkő ez, amire mindannyian emlékezni fogunk, hiszen szívünket-lelkünket tesszük minden egyes termék elkészülésébe. Ez azonban nem jelent megállást, csupán motivációt a következő 200 000-hez!” – olvashatjuk a CLAAS Facebook oldalán.

 

Forrás, kép, videó: Új Mezőgazdasági Magazin Youtube, CLAAS Facebook, claashungaria.hu

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek