Kedvezményes belépő az AgrárgépShow 2020 kiállításra

Kedvezményes belépő az AgrárgépShow 2020 kiállításra

Olvasóinkat ezúton szeretnénk meginvitálni a 2020. január 22-25. közötti AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításra a Hungexpo területére, ahova regisztrációs linkünkre kattintva kedvezményes belépővel juthat be. Szeretettel várjuk a D pavilonban!

 

Kép: Kaszás Gergely

 

Kedves Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk meghívni Önt a2020. január 22. és 25. között, a budapesti Hungexpon megrendezésre kerülő AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításra, mely rendezvényen cégünk is részt vesz.

A rendezvényre IDE kattintva regisztrálhat.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (2000 Ft) belépőjegyet.

Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

 

Szeretettel várjuk a D pavilonban, cégünk standján!

 

Üdvözlettel:

AXIÁL Kft.

 

 

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 Termékfejlesztési díj pályázat díjazottjai

 

Lezárult a 2020. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 Termékfejlesztési díj pályázatainak bírálata. Az idei évben is Hazai és Nemzetközi díjakra lehetett nevezni, gépesítés, input / szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek