Izgalmas AXIÁL aktivitások Mezőfalván
  • Axiál
  • 2024. május 31. 3 Perc

Izgalmas AXIÁL aktivitások Mezőfalván

Az AXIÁL Kft. a korábbi években megszokott mozgalmas kiállítási jelenléttel készül a 7. NAK Szántóföldi Napok és AgrárGépShow rendezvényre 2024. június 5-6. között.

Ráadásul idén a cég gépkínálatát felvonultató bemutatóterén számos új aktivitás várja az érdeklődőket, amikről nem érdemes lemaradni!
 


 

Ennek keretében mintegy 60 folyóméternyi területen épül gyakorlati gépbemutató helyszín, ahol több gépkapcsolat mozgás közben is megtekinthető lesz az egész nap folyamán. Ugyanitt a műszaki érdeklődésű és ügyeskezű fiatalok egy speciális szakmai játékon is részt vehetnek, méghozzá értékes AXIÁL zsetonokért! Gépész-játékunk keretében többek között a szelepszárak mérése, szelephossz mérése és a szelepszár-átmérőjének pontos meghatározása lesz a feladat. Hasonló kihívást jelent majd a második állomáson különböző kiszerelt csapágyak mérése, valamint hajtókarcsapszeg-perseny belső átmérőjének megállapítása is. A végrehajtás során minden századmilliméter számít, a legprecízebb versenyzők tolómérővel a kézben lehetnek az alkatrészek bajnokai!
 


 

Műszaki aktivitásunk mellett toborzással foglalkozó munkatársaink a frissen végzett pályakezdőktől a tapasztaltabb szakemberekig aktuális állásajánlatokkal és a legkeresettebb munkakörök bemutatásával várják az érdeklődőket. A HR osztály standján digitális szerencsekerék-kvízjáték is kipróbálható lesz, mindenképp érdemes tájékozódni az AXIÁL-ról és nyitott szemmel járni a rendezvényen, mert csak a helyes válaszok érnek garantált zsetont.
 


 

Minden aktivitásunk során AXIÁL zsetonokat gyűjthetnek a látogatók, melyeket a kiállítóterünkön található sátorban válthatnak céges tárgynyereményekre, a készlet erejéig!
 


 

Végül de nem utolsó sorban AXIÁL drónbemutatóval is készülünk, első napon 10:30 és 11:00 között, második nap pedig 15:30 és 16:00 között, a központi gépshow függvényében! Kínálatunkból a levegőben is megtekinthetők lesznek a legújabb DJI Agras T25 és DJI Agras T50 permeteződrónok, melyek vízzel töltve hajtanak majd végre műveleteket, a nyári melegben egyúttal hűsítve a kiállítás levegőjét. Emellett statikus drónkiállítással is készülünk, valamint a precíziós gazdálkodás termékpalettájáról a Trimble legújabb kijelzői is megtekinthetők lesznek. 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek