„Hyundai érzés” avagy a vásárlói élmény útja (+videó)

„Hyundai érzés” avagy a vásárlói élmény útja (+videó)

A Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) vagyis a Hyundai építőipari berendezéseket gyártó európai részlege belgiumi központjában, Tessenderloban szervezte meg első Experience Days elnevezésű rendezvényét.

Az esemény célja a vállalat meglévő és potenciális ügyfeleinek a megvendégelése, a teljes vállalati tapasztalat átadása volt. A HCEE úgy érezte, új úton kell közelednie a végfelhasználóihoz és új szintre kell emelnie a kapcsolatukat.

 

 

Március végén több mint 150 francia ügyfél és lehetséges üzleti partner kapott meghívást Belgiumba, egy kétnapos programra. Nemcsak az új európai központot emelték ki, hanem a látogatók betekintést nyerhettek a teljes termelési láncba is. Az ügyfeleket tájékoztatták a vállalat által nyújtott szolgáltatások, technológiák és termékek teljes skálájáról, emellett a cég története, az európai kereskedői hálózat is bemutatásra került. Végezetül pedig egy „színfalak mögötti” túrával fejezték be az első napot. 

 

 

A második napon minden vendéget meghívtak egy közeli bemutatótérre, ahol gyakorlati tapasztalatot szerezhettek. Az esemény során 20 gépet állítottak sorba beleértve a legmodernebb Hyundai modelleket is. Ezek a gépek nyílt működési területen, valós munkakörülmények között voltak tesztelhetők. Bőven volt lehetőség arra, hogy lássák, hallják és érezzék a jelenlévők, miben különböznek a Hyundai építőipari gépek a konkurens berendezésektől. A rendezvény során képzési szakemberek, termékspecialisták, valamint kereskedő csapatok voltak jelen, ezek a Hyundai szakemberek emelték ki a gépek sajátosságait és mutatták be az alkalmazott technológiákat a közönségnek.

 

 

Géplista:

  • derékcsuklós homlokrakodó gépek: HL955, HL960, HL975, HL980
  • gumikerekes kotrógépek: HW140, HW160
  • lánctalpas kotrógépek: HX145, HX160 L, HX220 L, HX235 LCR, HX330 L, HX380, HX480 L
  • mini/midi kotrógépek: R17-9A, R25Z-9AK, R35Z-9, R55-9A, R55W-9A, R60CR-9A, R80CR-9A

 

 

„Célunk, hogy meglévő, potenciális ügyfeleinknek, illetve kereskedő partnereinknek teljes és egyedülálló vállalati élményt nyújtsunk, amely túlmutat egy hagyományos kiállításon. A HCEE-nél úgy véljük, hogy a „Hyundai érzés” átadásának a legmegfelelőbb módja a velünk való találkozás és tapasztalatcsere. A vásárlói élmény útjának alapvető eleme a gép vezetése, ezért kértük arra vendégeinket, hogy húzzák fel bakancsukat, munkavédelmi sisakjukat és lépjenek be a világklasszis gépek kabinjába. Ez az egyetlen módja annak, hogy megismerhessék, hogyan működnek a Hyundai berendezések egy munkahelyen, ha üzembe helyezik azokat” – nyilatkozta Paul Sysmans, a HCEE marketingigazgatója.

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Hyundai / HCEE

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

 

 

 

Bemutatkozik a Süttői Travertin Kft.

Díszítőkövek bányászatával és feldolgozásával foglalkozik a Süttői Travertin Kft., amelyik eléggé unikumnak számít a főként zúzott kövekre és kavicsokra szakosodott a hazai építőipari nyersanyagbányák sorában. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek