HORSCH sorközművelő kultivátor sok innovációval: Transformer VF

HORSCH sorközművelő kultivátor sok innovációval: Transformer VF

A Transformer VF a HORSCH új sorközművelő kultivátor családja. Kiemelt jellemzői: teljesen integrált oldalra tolható keret, kompatibilitás különböző kamerarendszerekkel, ill. paralelogramma felfüggesztésű munkaeszközök széles kínálatával rendelkezik.

A Transformer VF (ahol a VF a változtatható keretet jelenti) 6-tól 12 méter munkaszélességben rendelhető. Igazi különlegessége a teljesen integrált oldalra tolható keret. Ez először az alapgépbe van integrálva, és nem a jelenleg elterjedt és ismert csatlakozó kapcsolókerettel dolgozik. Mivel a gép teljesen kompatibilis az ISOBUS szabványokkal, így sokféle kamerarendszerrel kombinálható.

 

 

A 6 és 8 méter széles gépek 3-részben csukhatók. A 9-12 méter munkaszélességű változatok 5-részben csukhatók, így 3 méter a szállítási szélességük és 4 méter a szállítási magasságuk. A keret alatti szabad tér tekintélyes 660 mm, ami a késői vetésű soros növénykultúrákban történő munkáknál, mint a kukorica, cukorrépa, igen előnyös.

A munkaeszközökhöz alkalmazott U-profil belül található. Ennek köszönhetően maximálisan változtatható a munkaeszközök elrendezése a kereten. A Transformer VF-fel a 25-90 centiméteres sortávolságok fedhetők le.

 

 

A munkaeszközök terén a precíz munka, illetve az egyszerű és gyors beállítás állnak a középpontban, így a munkamélység nagyon egyszerűen, szerszám nélkül állítható. A munkaeszköztartó kialakításakor fejlesztőmérnökeink a HORSCH termékekről begyűjtött tapasztalatokra támaszkodtak. Ez alapján széles és stabil palalelogramma formát alkalmaztak, hogy hosszú élettartamot és jó munkaeredményeket érhessenek el a gazdálkodók még nehéz és köves talajokon is. Az egységek továbbá hidraulikusan is terhelhetők különösen kötött talajok esetén. A hidraulika a SectionControl soronként elzárásnál is használható.

Opcióként a hátsó munkaeszközökhöz takarólemezek is elérhetők, hogy például a növénykultúrák korai állapotukban optimálisan védhetők legyenek. Van hely az ujjas kerék vagy egyéb, sorban dolgozó munkaeszköz használatára is.

 

További információt a HORSCH gépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Vas Magdolna, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: HORSCH

 

 

A jó pap holtig tanul

 

Így szól a mondás, amely igaz munkatársainkra, a gépüzletág területi képviselőire is, akik egy átfogó oktatáson vettek részt 2019. július 8-9-én a HORSCH székhelyén, Schwandorfban. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek