HORSCH MobileControl és SmartCan

HORSCH MobileControl és SmartCan

A HORSCH júliusban megrendezett, már az Agritechnica kiállításra készülő sajtótájékoztatóján a gépek mellett a MobileControl és SmartCan megoldásokról is szó esett. Ezek a gépfunkciók egyszerű működtetését teszik lehetővé mobiltelefonról.

 

 

A jövőben a SmartCan a vevő, a gép és a gyártó közötti hálózati kapcsolatra szolgálja. A gépen ezért szükség van egy SmartCan modulra, mellyel egyre több számítógép felszerelhető a gépre. Ezekkel a jövőben a gép valamennyi adata kiolvashatóvá válik, és első lépésként létrejön a géppel a WiFi (WLAN) kapcsolat.

Az ügyfél később hozzáférhet az adatokhoz az okostelefonjával és a megfelelő MobilControl alkalmazással. Az alkalmazás elérhető a Google Android és az Apple iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközökhöz.

 

 

Az alkalmazás segítségével az ügyfél az egyszerű gépfunkciókat kezelheti, mint például a leforgatás, a fúvókateszt vagy a Maestro vetőgépeknél egy sorteszt. A jövőben így elképzelhető a vezeték nélküli szoftverfrissítés is, vagy hibaüzenet esetén távdiagnózis a kereskedő bevonásával.

A HORSCH SmartCan lehetővé teszi a telemetrikus adatok továbbítását vagy az adatcserét a Farm-Menedzsment rendszerekkel. Az Agritechnicára a tervek szerint a program az Agrirouter mezőgazdasági szolgáltatáshoz is képes lesz kapcsolódni .

 

A HORSCH megoldásairól további információt területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Barabás Zsolt, HORSCH értékesítés támogató

Forrás és kép: HORSCH

 

 

A HORSCH a Partner 2000 FT-vel egy további fronttartály megoldást mutat be

 

A Partner 2000 FT egy kiegészítés a továbbra is elérhető Partner 1600 FT mellett. 2200 liter tartálytérfogattal, kétféle változatban kapható, ami eddig egyedülálló a piacon, és óriási variálhatóságot kínál. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek