A HORSCH a Partner 2000 FT-vel egy további fronttartály megoldást mutat be

A HORSCH a Partner 2000 FT-vel egy további fronttartály megoldást mutat be

A Partner 2000 FT egy kiegészítés a továbbra is elérhető Partner 1600 FT mellett. 2200 liter tartálytérfogattal, kétféle változatban kapható, ami eddig egyedülálló a piacon, és óriási variálhatóságot kínál.

 

 

Egyszer, mint dupla fronttartály a vetőmaghoz és a műtrágyához, vagy két különböző műtrágyához. A tartály elosztása ebben az esetben 60:40. A második elosztás 75:25, ahol a nagy tartályrész a vetőmagnak vagy műtrágyának alkalmas, és a kisebb tartályrész pedig a mikrogranulátumhoz alkalmazható. Ebben az esetben – a két szériaadagoló helyett, mint a 60:40-es elosztásnál – egy széria – és egy mikrogranulátum adagoló van felépítve.

A HORSCH Partner 2000 FT-hez a gumi tömörítőkeréksor opció a passzív kormányzáshoz. Kiegészítő súlyok és munkalámpa is elérhető a géphez.

 

 

További információt a HORSCH gépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Fordította: Barabás Zsolt, HORSCH értékesítés támogató

Forrás és kép: HORSCH

 

 

HORSCH Finer LT a teljes felületet átvágó talajművelésért

 

A Finer LT egy új termékvonal a hibrid- és az ökogazdaságok számára. Fő feladata a gyomnövények, az árvakelések, a köztesnövények sekély átvágása. A kapák támadási szöge úgy illeszkedik, hogy minden körülmény között párhuzamosan vágja át a talajt. >>

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek