Ha nincs a postaládájában, lapozza fel online az új Agritechet! (+újság)

Ha nincs a postaládájában, lapozza fel online az új Agritechet! (+újság)

Megjelent a CLAAS és az AXIÁL Kft. közös mezőgazdasági magazinja, amelynek köszöntőjét Max-Ferdinand von Korff a CLAAS új régiófelelőse jegyzi. Olvassák el a bemutatkozást és értesüljenek első kézből az új, illetve szezonális termékekről!

A tartalomból:

 

1 arany, 4 ezüst

„Innovációs díj” a neve az újdonságok versenyének, melyet minden második évben, a hannoveri Agritechnica kiállításon hív életre a DLG (Német Mezőgazdasági Szövetség). A megmérettetésre jelölt összesen 320 újdonság között idén két arany- és 29 ezüstérmet osztott ki a zsűri az arra érdemeseknek. Egyedüli gyártóként a CLAAS nyert meg egy arany- és négy ezüsérmet!

 

 

Ellentétek embere

Amikor eldöntjük, melyik axiálos kollégánkat mutassuk be olvasóinknak, több szempontot vizsgálunk. Az egyik nagyon fontos kitétel, hogy az ügyfelek is kedveljék, elfogadják a riportalanyt. Ádám Robi kollégánk magát mindig magányos farkasként jellemzi. Pedig sokan szeretnek vele együtt dolgozni, mind kollégái, mind ügyfeleink. Hogy lehet ez? – kérdeztem tőle. Egyszerű, válaszolta Ő, az ellentétek embere is vagyok.

 

 

Megtaláltuk az optimumot

Hogyan kerül egy mezőgazdasági cég élére egy áramlástechnikai és energetikai mérnök? Úgy, hogy annak, aki el tudta végezni e stúdiumukat, bármely szakterülethez elegendő az intellektusa, hogy vezetőként megtalálja a legkedvezőbb megoldásokat. A jelen esetben: gépesítés az AXIÁL-tól, zöldsor a CLAAS-tól.

 

További érdekes cikkek az Agritech legfrissebb számában, lapozza fel Ön is!

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek