Fendt aranyérem az IVIFHO-n

Fendt aranyérem az IVIFHO-n

Az IVIFHO, vagyis az Intervitis Interfructa Hortitechnica elnevezésű kiállítás egy nemzetközi technológiai vásár a szőlészek, borászok, gyümölcs- és a speciális ültetvényesek számára, amelyet 2018. november 4. és 6. között Stuttgartban rendeznek meg.

A kétévente megnyíló rendezvény egy olyan szakvásár, ahol a termesztési, betakarítási technológia, a feldolgozás és a folyamatirányítás, valamint a töltő- és csomagolási technológia is megjelenik, egészen a szervezéstől a marketingig terjedő teljes folyamatláncot lefedi a kínálat.

 

 

A változatos kísérő programokkal rendelkező kiállítás egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye az Innovációs Díjak kiosztása. A díjazottakat már szeptemberben bejelentették, de magára a díjátadóra november 4-én került sor. Az Innovációs Díj aranyérmét a „Művelési és betakarítási technológia” kategóriában a Fendt e100 Vario erőgép nyerte.

 

 

Az e100 Vario az első gyakorlatban is alkalmazható akkumulátorral rendelkező elektromos traktor. A gép reális üzemeltetési körülmények között 5-6 órát képes dolgozni feltöltés nélkül. Az erőgéppel a hagyományos és az elektromos meghajtású munkagépek is működtethetők. Okostelefonon követhető a traktor energiamenedzsmentje és internetes kapcsolat esetén olyan komfortfunkciók, mint az előmelegítés télen, ill. klimatizálás nyáron már előzetesen elindíthatók. Használatával az üzemanyagok, mint a motorolaj, AdBlue vagy a gázolaj feleslegessé válik. Egy hagyományos dízel traktorral összehasonlítva kevés karbantartást igényel és rendkívül csendes, ezért ideális városi környezetben.

 

További információt a Fendt elektromos traktorról és speciális erőgépekről területileg illetékes kollégáinktól kaphat!

 

Összeállította: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Intervitis Interfructa Hortitechnica / IVIFHO Facebook

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek