Együttélés a régióban: Fendt a MIR 2018-on

Együttélés a régióban: Fendt a MIR 2018-on

„Együttélés a régióban” mottó alatt évente megrendezik a MIR elnevezésű regionális kiállítást Marktoberdorfban. Június 22-től 24-ig idén mintegy 170 kiállító érkezett Ostallgäu-ból, de a térség legnagyobb munkáltatójaként a Fendt is ott volt.

 

 

„Marktoberdorf telephelyén mintegy 3200 alkalmazottat foglalkoztatunk, hosszú ideje mi vagyunk a legnagyobb helyi munkáltató a régióban” – mondta Peter-Josef Paffen, az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke. „Amikor a régióval való együttélésről van szó, fontos szerepet játszik a munkahelyeken az, hogy aktívan alakítsuk a régió gazdasági teljesítményét. Ezen kívül olyan beszállítókkal is rendelkezünk, akik a régióból származnak és nagyon fontos partnerek számunkra. Így teljesen integrálva vagyunk: nincs Fendt Marktoberdorf nélkül, Marktoberdorf nincs Fendt nélkül. Ez egy látványos szimbiózis.”

 

Szép időben nyitották meg június 22-én a MIR kiállítást. Az eseményen Peter-Josef Paffen, az AGCO/Fendt igazgatótanácsának elnöke (középen), Sepp Nuscheler, a Fendt sajtófőnöke (balról az első), Maria Rita Zinnecker ostallgäu-i kerületi tanácsos (balról a második), Angelika Schorer az ostallgäu-i CSU parlamenti képviselője (jobbról a második) és Marktoberdorf polgármestere, dr. Wolfgang Hell (jobbról az első) is részt vett.

 

A Fendt a 170 kiállító egyike, akik több ezer látogatónak számos innovációt mutattak be a gazdaság, a kultúra, a sport, az egészség és a szabadidő témaköréből. A gépek bemutatásakor a Fendt szándékosan a régió igényeit nézte és így prezentálta a Fendt 313 Variot, valamint front- és hátsó kaszáit. „Full-Line programunknak köszönhetően a traktorokon túl a teljes gazdálkodási láncot ki tudjuk szolgálni” – mondta Peter-Josef Paffen. „A Fendt a 313 Varioval egy olyan megoldást mutat be a MIR-en, amely 100%-ban illeszkedik az allgäu-i igényekhez és a mezőgazdasági termelő minden munkát elvégezhet általa gazdaságában.

 

További információt a Fendt erőgépekről területileg illetékes gépértékesítő kollégáinktól kaphat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser

Forrás és kép: Fendt.com

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek